mpk7923 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Witam serdecznie. Jestem tu nowym użytkownikiem, ale przejrzałem wpisy i nie znalazłem takiego tematu, więc przedstawiam go wielce szanownemu gronu. Nie znam się na softach itp. rzeczach więc nie pytajcie mnie o to ale mam taki problem. Po ostatniej aktualizacji nie wiem systemu czy kontaktów zniknęła funkcja powiadamiania w czasie prowadzenia rozmowy o połączeniu oczekującym / przychodzącym/. Dopiero jak skończę rozmowę dostaję SMS-a z informacją o próbie połączenia się ze mną. Czy ktoś z użytkowników MI A1 też ma taki problem, jeśli tak czy go jakoś rozwiązał, czy po prostu trzeba czekać na naprawę tego błędu przez programistów. Dziękuję za okazaną pomoc i pozdrawiam Adam.
gawllo Opublikowano 1 Lipca 2018 Opublikowano 1 Lipca 2018 U mnie ta opcja jest w Telefon - ustawienia - konta telefoniczne - ustawienia połączenia (danej karty sim lub wszystkich) - ustawienia dodatkowe. 1
mpk7923 Opublikowano 6 Lipca 2018 Autor Opublikowano 6 Lipca 2018 Bardzo dziękuję za podpowiedź. Nigdy bym się nie domyślił aby tam tego szukać. Ale na pewno na początku, przed aktualizacją ta funkcja była widoczna zaraz po wejściu do ustawień konta telefonicznego. Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję i pozdrawiam Adam.
Rekomendowane odpowiedzi