matti Opublikowano 19 Czerwca 2018 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Na dwóch telefonach z MIUI 8.4.26 (Mi4C i 3S) po zmianie z MIUI 8 przestał działać budzik/alarm. Wcześniej na 6.12.22 problemów nie było. Teraz obojętnie czy telefony są wyciszone czy nie dźwięku alarmu brak - wyświetla się tylko info na pasku, że niby dzwoni alarm. Próbowałem już wszystkich ustawień, robiłem wipe dalvik/cache, ale nic nie pomaga. Macie na to jakąś radę (oprócz powrotu do starego romu)?
Dario Opublikowano 20 Czerwca 2018 Opublikowano 20 Czerwca 2018 Na dwóch telefonach z MIUI 8.4.26 (Mi4C i 3S) po zmianie z MIUI 8 przestał działać budzik/alarm. Wcześniej na 6.12.22 problemów nie było. Teraz obojętnie czy telefony są wyciszone czy nie dźwięku alarmu brak - wyświetla się tylko info na pasku, że niby dzwoni alarm. Próbowałem już wszystkich ustawień, robiłem wipe dalvik/cache, ale nic nie pomaga. Macie na to jakąś radę (oprócz powrotu do starego romu)?Ta ostatnia wersja była pełna błędów.U mnie wszystko działa dobrze na wersji 8.3.15PozdrMi4c
QBA Opublikowano 21 Czerwca 2018 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Dnia 20.06.2018 o 08:25, Dario napisał: Ta ostatnia wersja była pełna błędów. U mnie wszystko działa dobrze na wersji 8.3.15 Pozdr Mi4c Ja innego błędu oprócz budzika nie zaobserwowałem. Zainstalowałem Zegar Google i działa. Chociaż wolałbym oczywiście wbudowany w system Zobaczymy co MIUI 10 przyniesie
Rekomendowane odpowiedzi