przemq86 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Panowie, miał ktoś może podobny problem? Sieć virgin mobile, punkt dostępowy taki, jak podaje operator na swojej stronie, a internet raz działa, a raz nie. Jak się włączy to pochodzi chwile i znika. Zarówno przy automatycznym wyborze sieci jak i ręcznym. Co może być przyczyną? Szlag mnie już z tym trafia. Karta SIM jest nowa gdyż zamówiłem duplikat bo myślałem, że to od karty. Może reset do ustawień fabrycznych by coś pomógł. Mam majową aktualizacje i nie robiłem po niej resetu. dodana zawartość Czy fakt nie przywrócenia do ustawień fabrycznych po wszystkich aktualizacjach od momentu wyjścia na rynek może być przyczyną moim problemów? Tel w ogóle dziwnie się zachowuje, skacze mu zasięg nawet gdy leży w miejscu i ogólnie ma problemy z logowaniem się do sieci i z włączaniem usługi przesyłu danych..
gawllo Opublikowano 15 Czerwca 2018 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Przez założeniem wątku na twoim miejscu najpierw przywrócił bym te ustawiania, rozwiało by to część twoich wątpliwości... a po secundo sprawdził bym problem np na karcie Orange, Plus albo T-mobile czy występuje... Roaming w ustawieniach zezwolony ?
przemq86 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2018 Roaming oczywiście włączony. Na innej karcie sprawdzę w przyszłym tygodniu, już zamówiona.
Rekomendowane odpowiedzi