Wera Opublikowano 13 Czerwca 2018 Opublikowano 13 Czerwca 2018 (edytowane) Witam.Jak ustawić w telefonie Xiaomi mi a 1połączenia przychodzące aby wyświetlały się na cały ekranie.Teraz ja ktoś do mnie dzwoni to połączenie wyświetla się na gòrze wyświetlacz. Edytowane 13 Czerwca 2018 przez Wera
gawllo Opublikowano 14 Czerwca 2018 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Cześć. Nie ma takiej opcji chyba. To normalne że jak coś robisz na telefonie np grasz albo piszesz SMS to połączenie tylko wyświetli się jako belka na górze ekranu. Czy problem też występuje na zablokowanym ekranie ?? też jest tylko belka na górnej części ?
Wera Opublikowano 15 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2018 Witam.czasami jest na całym ekranie a czasami jako belka.
gawllo Opublikowano 15 Czerwca 2018 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Wydaje mi się że niby wszystko jest ok ( NIBY). Ja też jak czasem wyjmuję z kieszeni to wygaszę połączenie tak że go w ogóle nie widać albo zminimalizuję do górnej belki tak jak ty mówisz. Myślę że masz podobnie. I zalecam przyzwyczajenie się taki urok
Wera Opublikowano 19 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2018 Witam.Mam problem z dźwiękiem połączeń przychodzących tzn.dzwonek połączenia słychać podwójne z kilkusekundowym opóźnieniem.
mrosi Opublikowano 19 Czerwca 2018 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi