steq20 Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 Witam. Jeden temat już tutaj założyłem i mi bardzo pomogliście bo jestem laikiem w MIUI. Mam pytanie odnośnie programu PowerAmp. Mam go zainstalowanego ale jak słucham muzyki i odpale przeglądarke do internetu to gdy power przechodzi gdzieś tam w tło to muzykę słychać przez jakieś 5 sekund i sie automatycznie stopuje tak jakby cała pamięć ram była zajęta i wyłącza program. Grzebałem już w ustawieniach i nic nie znalazłem nawet w PowerAmp ustawiłem wysoki priorytet ale to nic nie dało... Czy to wina zapchanej pamięci ram ?;/
Stachura5 Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 Przytrzymaj Home i przeciągnij palcem w dół po ikonie PowerAmp. Wtedy ona będzie ciągle w pamięci
steq20 Opublikowano 7 Września 2014 Autor Opublikowano 7 Września 2014 Stachura zrobiłem jak napisałeś ale to nic nie pomaga. Mam tak samo z aplikacją systemową do muzyki więc nie wiem co mam już zrobić. A jak dodać do autostartu aplikację bo nie mam pojęcia ?
thomas Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 Panel sterowania - Uprawnienia - Autostart
steq20 Opublikowano 7 Września 2014 Autor Opublikowano 7 Września 2014 (edytowane) Niestety nic nie pomaga... :/ jak włączam przeglądarkę i dodam kolejną zakładkę na stronę to automatycznie się wyłącza nawet ta wbudowana aplikacja... Edytowane 7 Września 2014 przez steq20
asffaf Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 Telefon twój to RedMi 1s? Jeśli tak zrób swapa. Swypniete z RedMi 1s
steq20 Opublikowano 8 Września 2014 Autor Opublikowano 8 Września 2014 Telefon twój to RedMi 1s? Jeśli tak zrób swapa. Swypniete z RedMi 1s Nie Mi3W to moj telefon tzn swapa ? :/
asffaf Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 Dziwnie że tak Ci się dzieje. Mi3 jest mega wydajny. Swap nie potrzebny. Swypniete z RedMi 1s
steq20 Opublikowano 8 Września 2014 Autor Opublikowano 8 Września 2014 Nie Mi3W to moj telefon tzn swapa ? :/ Właśnie mnie też to zastanawia :/ moja wersja androida to 4.4.4 i Miui 4.8.8 to wersja stable ? przecież mi3 jest wydajniejszy dwa razy od mojego poprzednika nexusa 4 i tam nic takiego nie miało być prawa ;/ błagam pomoże ktoś ? bo słuchać tylko muzyki i nawet na neta nie wejść to po co mi ten smartfon ? moze to wina softu ?
Pawel1991 Opublikowano 10 Września 2014 Opublikowano 10 Września 2014 A sposób w panelu sterowania w oszczędzaniu baterii ułatwić profil na wydajny.jak nie masz to stwórz go.
steq20 Opublikowano 10 Września 2014 Autor Opublikowano 10 Września 2014 A sposób w panelu sterowania w oszczędzaniu baterii ułatwić profil na wydajny.jak nie masz to stwórz go. To też nie pomaga... Na prawdę mnie to wkurza przecież to tylko muzyka i max dwie karty otwarte w przeglądarce i się wyłącza... Przecież to nie możliwe że tak się dzieje normalnie... :/ Kur...
Yamnick Opublikowano 10 Września 2014 Opublikowano 10 Września 2014 Właśnie mnie też to zastanawia :/ moja wersja androida to 4.4.4 i Miui 4.8.8 to wersja stable ? przecież mi3 jest wydajniejszy dwa razy od mojego poprzednika nexusa 4 i tam nic takiego nie miało być prawa ;/ błagam pomoże ktoś ? bo słuchać tylko muzyki i nawet na neta nie wejść to po co mi ten smartfon ? moze to wina softu ? 4.8.8. to NIE wersja stable !!! Ludzie, wszystko jest w FAQ !!! Na ostatnim stable PowerAMP smiga jak zloto (przynajmniej u mnie).
steq20 Opublikowano 10 Września 2014 Autor Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) to jaka jest wersja stable ? :] może ja zainstaluje MIUIPolska_cancro_23.0.0_kk-4.4 to jest wersja stable dla MI3w ? sorki ale jestem ciemny w tej kwestii taką wersje miałem zainstalowaną na tel gdy go kupiłem. Edytowane 10 Września 2014 przez steq20
Numb Opublikowano 11 Września 2014 Opublikowano 11 Września 2014 Tak, wszystkie stable masz w dziale download poddziale stable.
Rekomendowane odpowiedzi