Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jeden temat już tutaj założyłem i mi bardzo pomogliście bo jestem laikiem w MIUI. Mam pytanie odnośnie programu PowerAmp. Mam go zainstalowanego ale jak słucham muzyki i odpale przeglądarke do internetu to gdy power przechodzi gdzieś tam w tło to muzykę słychać przez jakieś 5 sekund i sie automatycznie stopuje tak jakby cała pamięć ram była zajęta i wyłącza program. Grzebałem już w ustawieniach i nic nie znalazłem nawet w PowerAmp ustawiłem wysoki priorytet ale to nic nie dało... Czy to wina zapchanej pamięci ram ?;/

Opublikowano

Stachura zrobiłem jak napisałeś ale to nic nie pomaga. Mam tak samo z aplikacją systemową do muzyki więc nie wiem co mam już zrobić. A jak dodać do autostartu aplikację bo nie mam pojęcia ?

Opublikowano (edytowane)

Niestety nic nie pomaga... :/ jak włączam przeglądarkę i dodam kolejną zakładkę na stronę to automatycznie się wyłącza nawet ta wbudowana aplikacja...

Edytowane przez steq20
Opublikowano

Nie Mi3W to moj telefon tzn swapa ? :/

Właśnie mnie też to zastanawia :/ moja wersja androida to 4.4.4 i Miui 4.8.8 to wersja stable ? przecież mi3 jest wydajniejszy dwa razy od mojego poprzednika nexusa 4 i tam nic takiego nie miało być prawa ;/ błagam pomoże ktoś ? :( bo słuchać tylko muzyki i nawet na neta nie wejść to po co mi ten smartfon ? moze to wina softu ?

Opublikowano

A sposób w panelu sterowania w oszczędzaniu baterii ułatwić profil na wydajny.jak nie masz to stwórz go.

To też nie pomaga... Na prawdę mnie to wkurza przecież to tylko muzyka i max dwie karty otwarte w przeglądarce i się wyłącza... Przecież to nie możliwe że tak się dzieje normalnie... :/ Kur...

Opublikowano

Właśnie mnie też to zastanawia :/ moja wersja androida to 4.4.4 i Miui 4.8.8 to wersja stable ? przecież mi3 jest wydajniejszy dwa razy od mojego poprzednika nexusa 4 i tam nic takiego nie miało być prawa ;/ błagam pomoże ktoś ? :( bo słuchać tylko muzyki i nawet na neta nie wejść to po co mi ten smartfon ? moze to wina softu ?

4.8.8. to NIE wersja stable !!! Ludzie, wszystko jest w FAQ !!! 

Na ostatnim stable PowerAMP smiga jak zloto (przynajmniej u mnie).

Opublikowano (edytowane)

to jaka jest wersja stable ? :] może ja zainstaluje ;)

MIUIPolska_cancro_23.0.0_kk-4.4 to jest wersja stable dla MI3w ? sorki ale jestem ciemny w tej kwestii taką wersje miałem zainstalowaną na tel gdy go kupiłem.

Edytowane przez steq20
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...