Telson Opublikowano 31 Maja 2018 Opublikowano 31 Maja 2018 Mam tą apkę od kilkunastu dni, wszystko działa ale zastanawiam się czynie powinno się jej aktualizować do najnowszej wersji? Apki z google play się aktualizuje (auto lub ręcznie jeśli się chce). A co z YT Vanced?
Telson Opublikowano 31 Maja 2018 Autor Opublikowano 31 Maja 2018 12 minut temu, dzidexx napisał: Magisk manager - pobieranie lub z wątku na xda. A ogólnie często są aktualizacje do YT Vanced?
kozseb Opublikowano 3 Listopada 2019 Opublikowano 3 Listopada 2019 Mnie nigdy sam się nie zaktualizował:https://youtubevanced.com/#download
Nilton Braga Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Yes, YouTube Vanced has been receiving updates. Stay tuned to their official channels or forums for the latest updates and features. g
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Mnie przestał działać, ale znalazłem alternatywy w postaci Libre Tube i New Pipe. Oba do pobrania z GitHub. Nie wymagają roota, magiska ani instalacji jakichkolwiek dodatków.
gruniu Opublikowano 22 Stycznia 2024 Opublikowano 22 Stycznia 2024 Odświeżę temat. Nie ma już aktualizacji YTVanced. I po zaktualizowaniu YT (mi się samo aktualizacje, pomimo wyłączonych auto aktualizacji), Vanced przestaje działać. Jak zablokować aktualizowanie YT?
Netoper Opublikowano 22 Stycznia 2024 Opublikowano 22 Stycznia 2024 Wyłącz całkiem YT przez adb app controlWysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
gruniu Opublikowano 22 Stycznia 2024 Opublikowano 22 Stycznia 2024 Ale YT Vanced to nakładka. Wyłączając YT, wyłączę Vanced.
Netoper Opublikowano 22 Stycznia 2024 Opublikowano 22 Stycznia 2024 A no to lipa, zapomniałem jak to działało na poprzednim fonie Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
nemed Opublikowano 23 Stycznia 2024 Opublikowano 23 Stycznia 2024 Vanced to nie nakładka, nie mam YouTube a Vanced działa.Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka
gruniu Opublikowano 23 Stycznia 2024 Opublikowano 23 Stycznia 2024 No tak. Jest YTVanced na root i jest bez root. Z root jest wiele lepiej. Chyba, że masz wersje, której nie znam. Jaką masz?
nemed Opublikowano 23 Stycznia 2024 Opublikowano 23 Stycznia 2024 Wersję bez roota, instaluję przez ReVanced Manager. Jest w nim też kilka innych aplikacji ReVanced.Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi