Jump to content
  • 0

Xiaomi Redmi (Note) 5 (Plus)

poligamerr

Question

Witam wszystkich bardzo serdecznie,

Przymierzam się do przesiadki z, wstyd się przyznać, czteroletniego LG G2 mini. 

Przeglądając ofertę Xiaomi natrafiłem na modele 5 generacji z serii Redmi. 

Szukam czegoś z w miarę dobrym brzmieniem na słuchawkach i tutaj moje pytanie, który z telefonów wymienionych w temacie, będzie w tej sprawie najlepszy? Drugi problem to pytanie do użytkowników tych telefonów. Jako, iż nie lubię używać etui do telefonu, czy aparat mocno wystaję poza obudowę, czy przeszkadza to w codziennym użytkowaniu? czy jest narażony na uszkodzenie?

Czy może lepiej zainteresować się starszym RN4 ze aparatem schowanym w obudowę? 

Pozdrawiam.

2 answers to this question

Recommended Posts

• 0
9 godzin temu, poligamerr napisał:

Witam wszystkich bardzo serdecznie,

[...]

Pozdrawiam.

Ciezko cokolwiek powiedziec o tym telefonie, bo to jeszcze nowosc, zarowno kupowana w PL dystrybucji jak i sprowadzane z Chin, dopiero trafiaja do uzytkownikow.

Wstrzymaj sie chwile i sledz to podforum https://miuipolska.pl/forum/forum/380-dyskusja-ogólna/  niedlugo powinny pojawic sie pierwsze wrazenia, testy, wstepne recenzje i opinie o telefonie. Troche osob bedzie zapewne przesiadac sie z rn4 na rn5, wiec dostaniesz porownanie z pierwszej reki. 

Edited by PurpleHaze

• 0

Mam redmi 5 plus. O dźwięku w słuchawkach się nie wypowiem. Mam najprostsze dokanałowe od xiaomi i jak dla mnie jest OK, nawet bardziej, ale nie jestem muzykiem. A jeśli chodzi o aparat to bez etui będzie kiepsko. W użytkowaniu nie przeszkadza, ale jak będziesz kładł telefon na plecach to pewnie moment go porysujesz (szkiełko od aparatu). Z etui, nawet takim zwykłym gumowym na plecy jest już ok.