Bartek.an Opublikowano 12 Maja 2018 Opublikowano 12 Maja 2018 Cześć, kilka tygodni temu przestały mi działać przyciski nawigacyjne w rn4. Działają one jednak w *połowie", tak jakby nie mają przypisanych zadań. Gdy przyciskam przycisk "home"-nic się nie dzieje, wibruje. Tak samo jest z przyciskiem "menu". Przycisk "powrót" działa jednak normalnie. Od kiedy mi to nie działa zepsuło mi się dużo rzeczy, np.pasek powiadomień nie zwija się na dół w trakcie oglądania filmów na Youtube oraz przestawiło mi się kilka rzeczy w ustawieniach telefonu. Proszę o pomoc Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum
Kacper Skrzypek Opublikowano 12 Maja 2018 Opublikowano 12 Maja 2018 Funkcje przycisków w ustawieniach masz? Może tam jest jakiś problem? Może jakaś aktualizacja to popsuła..? Napisz wersję MIUI jaką masz obecnie.
Bartek.an Opublikowano 12 Maja 2018 Autor Opublikowano 12 Maja 2018 Miui 9 global 8.5.3 beta Co do ustawień, grzebałem tam i jedynie udało mi się ustawić, że po przytrzymaniu mi się wyłącza dana aplikacja.Też wydaję mi się, że to wina aktualizacji.
mrosi Opublikowano 20 Maja 2018 Opublikowano 20 Maja 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: Forum MIUI Polska/EU. Błędy z MIUI Global zgłaszamy na forum globalnym.
Rekomendowane odpowiedzi