Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich posiadaczy xiaomi mi5s. Mam pewien problem z telefonem który ciągle sie zacina nawet przy korzystaniu z Messengera a nie wspomne tu o samym dymku na pulpicie bądź snapchatem podczas nagrywania aż mnie serce boli jeszcze mało tego zmieniałem systemy jak głupi z globala na miuipolska z miuipolska na lineage miedzy czasie jeszcze resurrection remix tylko nie po polsku bo nie znalazłem i w sumie to wróciłem wczoraj na miuipolska i nadal zawieszki oczywiście gry działają dobrze na pulpicie też jest okej nie potrafie tego zrozumieć . Z góry mówie optymalizację MIUI wyłączyłem ale nic nie pomogło. Jest kolejny problem przy niskich procentach baterii telefon zachowuje się jak mój stary Sony  J z androidem 4.0 aż serce mnie boli gdyż na początku pięknie wszystko śmigało z czasem jest co raz gorzej i co raz bardziej tracę zaufanie do tej marki a taki byłem zadowolony na początku. Jeszcze całkiem nie dawno wyskoczył mi martwy piksel w aparacie taka ciemna kropka ale nie przeszkadza mi za bardzo więc nie odsyłam telefonu na gwarancje. Chciałbym abyście się wypowiedzieli czy macie też takie problemy :(

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.

Opublikowano
1 godzinę temu, bergmen napisał:

ja mam xiaomi.eu 8.4.26 i nie mam żadnych bugów

Telefon Ci sie nie grzeje w losowych momentach?

Bateria nie trzyma gorzej???

Czytnik palca tak samo super odblokowuje jak w 8.2.1 i dalej odblokowanie twarzą tak samo super działa?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...