Chriseek Opublikowano 10 Maja 2018 Opublikowano 10 Maja 2018 Witam wszystkich posiadaczy xiaomi mi5s. Mam pewien problem z telefonem który ciągle sie zacina nawet przy korzystaniu z Messengera a nie wspomne tu o samym dymku na pulpicie bądź snapchatem podczas nagrywania aż mnie serce boli jeszcze mało tego zmieniałem systemy jak głupi z globala na miuipolska z miuipolska na lineage miedzy czasie jeszcze resurrection remix tylko nie po polsku bo nie znalazłem i w sumie to wróciłem wczoraj na miuipolska i nadal zawieszki oczywiście gry działają dobrze na pulpicie też jest okej nie potrafie tego zrozumieć . Z góry mówie optymalizację MIUI wyłączyłem ale nic nie pomogło. Jest kolejny problem przy niskich procentach baterii telefon zachowuje się jak mój stary Sony J z androidem 4.0 aż serce mnie boli gdyż na początku pięknie wszystko śmigało z czasem jest co raz gorzej i co raz bardziej tracę zaufanie do tej marki a taki byłem zadowolony na początku. Jeszcze całkiem nie dawno wyskoczył mi martwy piksel w aparacie taka ciemna kropka ale nie przeszkadza mi za bardzo więc nie odsyłam telefonu na gwarancje. Chciałbym abyście się wypowiedzieli czy macie też takie problemy
rradek Opublikowano 27 Maja 2018 Opublikowano 27 Maja 2018 Zainstaluj Xiaomi.eu ale wersje 8.2.1 późniejsze były z bugami.
Nezumi Opublikowano 27 Maja 2018 Opublikowano 27 Maja 2018 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
bergmen Opublikowano 27 Maja 2018 Opublikowano 27 Maja 2018 ja mam xiaomi.eu 8.4.26 i nie mam żadnych bugów
rradek Opublikowano 27 Maja 2018 Opublikowano 27 Maja 2018 1 godzinę temu, bergmen napisał: ja mam xiaomi.eu 8.4.26 i nie mam żadnych bugów Telefon Ci sie nie grzeje w losowych momentach? Bateria nie trzyma gorzej??? Czytnik palca tak samo super odblokowuje jak w 8.2.1 i dalej odblokowanie twarzą tak samo super działa?
bergmen Opublikowano 28 Maja 2018 Opublikowano 28 Maja 2018 @rradekBateria ok, nie nagrzewa się z byle powodu, czytnik jak zawsze, odblokowania twarzą nie używam. Dobry ROM.
Nezumi Opublikowano 28 Maja 2018 Opublikowano 28 Maja 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi