Maniek234 Opublikowano 2 Maja 2018 Opublikowano 2 Maja 2018 Witam! Dzisiaj odebrałem swojego xiaomi mi mix 2. Odpakowałem go, skonfigurowałem wszystko tak jak trzeba, podłączyłem się do wifi i przyszło na pobranie aplikacji z sklepu Play. Pobrałem pierwszą aplikacje i maksymalna prędkość jaką miałem to 300 kb/s. Druga aplikacja i to samo. Dodam że gdy pobierałem na swoim wcześniejszym telefonie tj. Motorola Moto g miałem predkosci normalne na poziomie 3 Mb/s. Zacząłem czytać przykładowe rozwiązania i we wszystkich trzeba było zrobić roota i podmienić jakieś pliki. Dodam że nigdy roota nie robiłem więc jeśli trzeba to zrobić to proszę o jakiś link do poradnika. Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam
Non_vincere_te Opublikowano 3 Maja 2018 Opublikowano 3 Maja 2018 Na samym początku zaktualizuj system do najnowszej wersji. Jeżeli nadal będzie występował ten problem, będziesz myślał dalej.
krzycz Opublikowano 4 Maja 2018 Opublikowano 4 Maja 2018 soft 8..2.1, problemów z wifi niet. Ja bym się jednak bardziej skupił na routerze i jego konfiguracji.
Rekomendowane odpowiedzi