[email protected] Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 PROSZĘ O POMOC - NOWIUTKIE MI A1 Z POLSKIEJ DYSTRYBUCJI Bardzo słaby zasięg - rwie rozmowy w miejscu gdzie inne aparaty działają bez problemu (przełożyłem sim do drugiego slota!!) Drugi problem to mała wydajność baterii - może w sumie pół godziny użytkowanie a wytrzymuje jedną dobę !!! Proszę o pomoc ......
mariusz.ur Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 (edytowane) Słaby zasięg wpływa na żużycie baterii . Używasz casa ? Może to jest przyczyną zakłócenia sygnału . Z innymi kartami sim próbowałeś ? Edytowane 20 Kwietnia 2018 przez mariusz.ur
Moreee Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Z gwarancji już korzystałeś ? Mi bateria trzyma 7h w użyciu przy dwóch kartach SIM i internecie z parkietu. Na wifi dłużej. Jak masz z zasięgiem też problem to może być moduł GSM na płycie głównej. Miałem to w jednym telefonie. Reklamuj jak masz możliwość. Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi