Elegist Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Witam. W Redmi 4x ponoć padła płyta główna, tak zdiagnozował serwis we Wrocławiu po opisaniu usterki. iBuygou każe wysłać telefon do Hiszpanii, we Wrocławiu płyty mi nie wymienią i także zalecają wysyłkę do Hiszpanii. Problem polega na tym, że iBuygou zwodzi mnie już od trzech tygodni, na maile odpowiada zdawkowo po kilku dniach. Na samym początku napisali mi, że trzeba wysłać do Hiszpanii, po kilku mailach z mojej strony facet napisał mi, że zapyta Wrocław czy możliwa jest naprawa (było wiadomo od początku, że nie). Nie mogę uzyskać przekierowania do Hiszpanii, adresu, wskazówek czy czegokolwiek takiego. Co mam zrobić w takiej sytuacji? Myślę, że powinni wysłać mi nowy telefon, tylko jak się o to ubiegać?
Nezumi Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Na stronie masz podany mail do kontaktowania się w sprawie serwisu, tam pisz o adres na jaki masz słać do serwisu w Hiszpanii, a to, czy dostaniesz nowy, czy nie, zależy już tylko od woli sklepu. IBG nie obchodzą przepisy w UE.
Rekomendowane odpowiedzi