Skocz do zawartości

Szum w słuchawkach zamiast muzyki-uszkodzone gniazdo?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Potrzebuję waszej pomocy. Od wczoraj YouTube na słuchawkach zaczął wariować. Zaczął się włączać samoczynnie asystent głosowy Google, filmy były stopowane i włączane samoczynnie. Teraz jest już tylko szum w słuchawkach. Po zresetowaniu telefonu wydawało się że jest lepiej i jest ale co chwile jest to samo czyli asystent Google i “strzelanie” w słuchawkach. Co proponujecie na początek? Obawiałem się o to, że gniazdo USB się szybko wyrobi i to pewnie tam tkwi problem. Testowane na innej przejściówce i słuchawkach. Telefon ładuje się normalnie. Myślę nad wysłaniem telefonu do micenter bo koszta wymiany duże nie powinny być, ale póki co szukam alternatyw.

Dzięki za pomoc.

Edytowane przez avira
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Okej dzięki, ja już sobie poradziłem. Tzn. problem dalej jest ale kupiłem sobie Xiaomi Audio Receiver i jestem mega zadowolony. Niczego nie brakuje, mam bezprzewodowe słuchawki(z bardzo dalekim zasięgiem) za niską cenę, nic mi już nie szumi, oszczędzam gniazdo nie wpinając przejściówek, mogę ładować i słuchać. Jak będę potrzebował to wymienię w serwisie i tyle. Obstawiam, że przez ładowanie i tak się wyrobi i zmiana będzie potrzebna.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...