worekgdy Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Witam.Mam takie nietypowe zjawisko w swoim MI6. Po nie odebranej rozmowie jest oczywiście czerwony wpis w liście połączeń. Problem jest tylko w tym, że pokazuje mi się np. że dana osoba dzwoniła np. 5 razy, albo 7 razy, a dzwoniła tylko raz. Czy też tak dziwnie macie? Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
olaboga Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 To nie pokazuje ile razy dzwoniła ta osoba tylko przez jak długo sie do ciebie dobijała zanim sie rozłaczyła
worekgdy Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2018 To nie pokazuje ile razy dzwoniła ta osoba tylko przez jak długo sie do ciebie dobijała zanim sie rozłaczyłaNie masz racji. Sprawdzałem osobiście. Maksymalny czas oczekiwania osoby dzwoniącej to 30 sek. Po tym czasie automatycznie zostanie przerwana próba połączenia. Mam wyłączoną pocztę głosową. Najczęściej pokazuje mi, że dana osoba dzwoniła 7 razy. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
pantinPL Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Sam nie masz racji. To jest ilość sygnałów (dzwonków) zanim osoba się rozłączyła. Na Globalu tak to jest przetłumaczone.
worekgdy Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2018 .... To jest ilość sygnałów (dzwonków) zanim osoba się rozłączyła...... Oooo, takie wyjaśnienie ma sens. Ilość sygnałów połączenia, a nie ilość połączeń. Przeanalizuję to, ale to będzie raczej prawdziwa informacja.Dziękuję. Pozdrawiam. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi