Jump to content

klosinska
 Share

Recommended Posts

Po ostatnim update do MIUI 9.5.1 każdy numer nieznany przychodzący do mnie , który jest nieodebrany wpada do rejestru blokowanych numerów, czyli nie mogę oddzwonić na dany numer. 
Nikt nie umie mi pomóc więc jestem zmuszona do restartu aplikacji do poprzedniej wersji lub systemowej. Czy może mi ktoś rozpowiedzieć jak to zrobić krok po kroku? 
Wklejam temat, bo wiele osob ma podobnie. 

Po ostatnim update do MIUI 9.5.1 każdy numer nieznany przychodzący do mnie , który jest nieodebrany wpada do rejestru blokowanych numerów, czyli nie mogę oddzwonić na dany numer. 
Nikt nie umie mi pomóc więc jestem zmuszona do restartu aplikacji do poprzedniej wersji lub systemowej. Czy może mi ktoś rozpowiedzieć jak to zrobić krok po kroku? 
Wklejam temat, bo wiele osob ma podobnie. 

Przejrzyj najpierw ustawienia blokowania, czy nie masz zaznaczonych takich opcji...701d0579208fdbe281bc53fc8d0e3bed.jpg

Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka

Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.

1.Zły dział

2. Niech rozwiązanie jest podane w tamtym temacie, a nie w 5 różnych... Po co kopiować 1 temat?

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...