active87 Opublikowano 24 Września 2024 Opublikowano 24 Września 2024 Witam, czy ten sposób nadal działa ? Nie mam root w telefonie próbowałem wg opisu i nie ma na bramce stacji
mulat Opublikowano 25 Września 2024 Autor Opublikowano 25 Września 2024 @active87 dziala bez zmian, poczytaj posty. Niekotrzy mają problemy z ustawieniami, może znajdziesz rozwiązanie.
active87 Opublikowano 25 Września 2024 Opublikowano 25 Września 2024 (edytowane) 14 godzin temu, mulat napisał(a): @active87 dziala bez zmian, poczytaj posty. Niekotrzy mają problemy z ustawieniami, może znajdziesz rozwiązanie. Dobra po kilku godzinach prób się udało, czy jest szansa by dostępne były jedynie te polskie stacje ? Edytowane 25 Września 2024 przez active87
mulat Opublikowano 26 Września 2024 Autor Opublikowano 26 Września 2024 Możesz dodać do ulubionych tylko polskie.
active87 Opublikowano 26 Września 2024 Opublikowano 26 Września 2024 11 godzin temu, mulat napisał(a): Możesz dodać do ulubionych tylko polskie. Tak też zrobiłem ale zależało mi na automatyce i uruchamianie radia z przycisku , a klikając na głównym ekranie mimo dodania do ulubionych polskich stacji dając następna przerzuca na chińskie
mulat Opublikowano 27 Września 2024 Autor Opublikowano 27 Września 2024 @active87musiał byś dodać wpis przekierowujacy do swojego routera a nie każdy sprzęt to wspiera. Kiedyś można było stworzyć akcje do uruchamiają poszczególnych stacji, może to będzie rozwiązaniem? Ja nie słucham radia w ogóle, więc wypadłem z konfiguracji aplikacji. Kilka rzeczy się zmieniło wraz z aktualizacjami.
Wizjer Kifarek Opublikowano 27 Września 2024 Opublikowano 27 Września 2024 (edytowane) Potwierdzam na dzień 27.09.2024 Działają ustawienia w aplikacji Hosts Go podane w artykule tzn: IP adress: 130.162.33.218 Domain: api.ximalaya.com Ale moje obserwacje: Na drugim telefonie (Huawei Y6 2019) mimo wprowadzenia tych ustawień nie otwiera się "testowa" strona w przeglądarce (http://api.ximalaya.com) Zaobserwowałem również że radio działa na wersji Mi Home 6.1.702 Być może coś nie tak u mnie i wprowadzi to kogoś w błąd ale wolę napisać jakby u kogoś również nie działało, bo warto sprawdzić na innej wersji Mi Home. Edit: na telefonie głównym mam aplikację Mi Home w wersji 9.8.700.8165 po dodaniu przez HOSTS Go na starym telefonie stacji radiowych pojawiły się one i w tej wersji Mi Home i działają. Czyli w moim przypadku nie dało dodać się stacji z aplikacji wersja 9 tylko z aplikacji wersja 6.1.702 a po dodaniu są już w wersji 9.8.700... Edytowane 27 Września 2024 przez Wizjer Kifarek
Fanek Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca @mulat cześć od gdzieś może 10 dni niektóre stacje mi nie działają, chyba chodzi o polskie Radio Zet, Chill Zet, Muzo FM te które mam w ulubionych, mam dodane czeskie Radio Krokodyl te akurat działa zawsze. Czy może stwierdziłeś jakieś problemy ostatnio? może restart maszyny by się przydał? W tej chwili np. to jest 5.03 godz 16.20 sprawdziłem Radio Zet, Chill Zet, Muzo FM te nie grają.
kris68 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca Czy to jeszcze w ogóle działa, bo posty sprzed kilku lat? I sposób bez roota ?
mulat Opublikowano 6 Marca Autor Opublikowano 6 Marca (edytowane) @kris68 jeżeli możesz na telefonie zainstalować Hosts Go to powinno działać. Cały projekt jest w pełni zautomatyzowany, dlatego nikt nie pisze bo większość czasu wszystko gra. Po ostatniej aktualizacji obrazów coś nie poszło, już poprawiłem. Status stacji można sprawdzić na głównej stronie projektu. Edytowane 6 Marca przez mulat
Rekomendowane odpowiedzi