redve Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 (edytowane) Witam, nie mogę ani customizować diody powiadomień (są opcje tylko pulsującej diody i świecenia podczas ładowania) nie mam slowmotion a aparat mimo dobrych warunków oświetlenia strasznie śnieży (trochę majstrowałem przy ustawieniach ale wydawało mi się że powinny być lepsze zdjęcia) są to opcje z których czasami korzystam i trochę mnie dziwi że ze znajomym zamówiliśmy te same telefony a on ma wszystkie opcje, telefon też ze 3 razy dziennie zacina się mimo zajęcia 45% pamięci Edytowane 8 Kwietnia 2018 przez redve
saataniel Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Ja używam free camera ,a co do aparatu w xiaomi to pozostawiają wiele do życzenia zwłaszcza w nocy itp.
preston2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 @redve Może po prostu kolega ma z innym oprogramowaniem. Na xiaomi.eu można zmieniać kolory diody (przynajmniej na moim). To samo dotyczy aparatu który dostał jakieś usprawnienia. Ostatni soft nie tnie na modelu z 3GB RAM. Choć widocznie działa trochę wolniej i bateria trzyma dłużej.
chojny Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 u mnie można zmieniać MUI 8.4.4, ale niestety dioda pozostaje zawsze biała... nie wiem co z tym można dalej zrobić...?
redve Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2018 @preston2009 z komputera czy telefonu?
kamillm Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
kamillm Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi