magik80 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Dzień dobry, Mam co prawda mi maxa 2 ale problem był taki sam na 4x a tu jest więcej użytkowników. Mianowicie jak w załącznikach robi sie takie coś. Używam Lunchera NOVA. Był już taki temat ze mam zaznaczyć jakąś tam opcje i to zrobiłem. Ale wtedy na ekranie robi się kaszana bo nie znikają stare okienka (jakby brak odświeżania) i jest problem aby odznaczyć tą opcje bo nie wiadomo gdzie kliknąć. Oprogramowanie Miui 9 Global. Czy ktoś wie jak rowiązać ten uciążliwy problem?. Dodam że próbowałem różnych tapet i jest to z każdą. To powiększenie tapety zazwyczaj się robi przy wychodzeniu z Messengera
saataniel Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Spróbuj ustawic tapete z poziomu aplikacji motywy.
magik80 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2018 jeśli chodzi o motywy to ta apka sie zaktualizowała jakiś czas temu i jest komunikat ze motywy nie są obsługiwane w moim regionie......
magik80 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2018 ustawiłem - to samo. Wydaje mi się ze to Luncher Nova coś knoci
ghostman7 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Chyba jednak to Nova bo u mnie są te same objawy. Tyle że u mnie to wygląda tak że ustawię tapetę i po jakimś czasie ona sama się powiększa zanim odblokuje tel to widać z tego zdjęcia to co było w gdzieś daleko. No bez jaj, zna ktoś rozwiązanie tego przypadku. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
mariusz.ur Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Napewno to nie wina Nova launcher .Spróbuj ustawić tapetę o tej samej rozdzielczości co ekranu twojego telefonu
ghostman7 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Niestety to samo, nie pomaga nawet zmiana tapety. Po ustawieniu domyślnego motywu wszystko jest ok.. Póki nie ustawie np zdjęcie syna. Po którymś tam odblokowaniu z tego zdjęcia widzę tylko jego oczko nie ma pojęcia. Przeinstalowałem raz jeszcze, i nadal ten sam problem.Może użyć opcji w Nova "zablokuj pulpit" jak myślicie? Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
magik80 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Blokowanie pulpitu nic nie daje. Odinstalowałem Nove, problem występuje nadal. Zmieniłem właśnie motyw - może tu jest pies pogrzebany Dnia 9.04.2018 o 15:53, mariusz.ur napisał: Napewno to nie wina Nova launcher .Spróbuj ustawić tapetę o tej samej rozdzielczości co ekranu twojego telefonu wiesz jak to zrobić ?
mariusz.ur Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zobacz z tą aplikacją https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shirobakama.wallpaper Rozmiar obrazu możesz zmienić na pc ( paint , gimp itp )
ghostman7 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zobacz z tą aplikacjąhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.shirobakama.wallpaper Rozmiar obrazu możesz zmienić na pc ( paint , gimp itp ) Osobiście wolę czekać na aktualizację która to naprawi.
kamillm Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi