mariano1133 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 (edytowane) Witam, mam problem z aplikacją codzienne tapety, od którejś aktualizacji (nie pamiętam której) przestała działać nie ma ikonki na ekranie blokady, ani nigdzie w ustawieniach tego nie ma. Usuwałem aplikację i instalowałem starsze wersje ale dalej nie działa. Po zainstalowaniu nie ma opcji wyboru uruchom tylko gotowe. Da się to jakoś naprawić? Szczerze to nie bardzo mi się uśmiecha robić ustawienia fabryczne. Telefon xiaomi redmi 3s Android 6.0.1 MMB29M Wersja miui: Miui 9 glogal 8.3.29 | beta Edytowane 6 Kwietnia 2018 przez mariano1133
Kacper Skrzypek Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgaduję że pomoże zmiana regionu - w Polsce, jak i w całej UE, tymczasowo apka Motywy jest niedostępna (dzięki europosłom).
mariano1133 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Eeeee? A co te mondzioły wymyśliły? Matko i przez to muszę ręcznie zmieniać tapety jeszcze w utrudniony sposób. Niestety zmiana regionu nie pomaga, za to poprawnie działa aplikacja motywy. Region ustawiłem na stany zjednoczone. A wiadomo kiedy coś się zmieni?
Kamil Kupiec Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zainstaluj sobie aplikacje zdjęcie dnia. Możesz ustawić sobie piękne zdjęcia national geographic z serii photo of the Day. Niebo lepsze od tapet xiaomi.
mrosi Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi