marekneo Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Cześć.Czy ktoś ma może podobny problem z bluetooth w mi6 co ja? Ciągle rozłącza wszelkie połączenia a jak już uda się połączyć na dłużej to jakość tego łączenia jest niska. Dla przykładu, samo ciągle mi rozłącza połączenie z fitbitem i słuchawkami. Jak połącze się już ze słuchawkami lub głośnikiem to muzykę normalnie przerywa chwilami. Ciągle zrywa połączenie z transmiterem i muszę ręcznie się ponownie łączyć. Mam już ten telefon z 7 miesięcy i wcześniej nie miałem takich problemów. Może ktoś wie czego to wina i jak to rozwiązać. Z góry dziękuję za pomoc. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
mytoogarow Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Sprawdź czy jak wyłączysz wifi problem też będzie występowałWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
MD13 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Na jakim sofcie siedzisz??Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
marekneo Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Spróbuję włączyć Wi-Fi chodź jest mi potrzebne i zobaczę jakie efekty. Soft jak w załączniku. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi