młoda Opublikowano 31 Marca 2018 Opublikowano 31 Marca 2018 Hej, mam problem z moim telefonem otóż, wyłączyłam go, żeby podładować baterię, a gdy go włączyłam ( włączanie trwało dłużej niż zwykle) pojawił się komunikat chyba coś w rodzaju, że system nie odpowiada lub coś podobnego, a więc postanowiłam go uruchomić ponownie...niestety w tym momencie telefon się zawiesił, jest szarawe tło i na nic kompletnie nie reaguje do tego mój laptop go nie widzi. Nie wiem kompletnie co robić. Doradzicie coś?
Kacper Skrzypek Opublikowano 31 Marca 2018 Opublikowano 31 Marca 2018 1. spróbuj go zrestartować (długo przytrzymaj power) 2. jak nie pomoże - reset do ustawień fabrycznych (tryb recovery - albo vol+ i power albo wszystkie 3 przyciski) 3. jaka wersja MIUI?
młoda Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Opublikowano 31 Marca 2018 Coś drgnęło ale nadal ten sam komunikat tzn. proces system nie odpowiada, dodam, że wyciągnęłam karte SIM (nie wiem czy to ma jakiś wpływ na te zawieszenia). Wersja chyba 8.
mrosi Opublikowano 31 Marca 2018 Opublikowano 31 Marca 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi