Tony Maniana Opublikowano 30 Marca 2018 Opublikowano 30 Marca 2018 (edytowane) Mam nadzieję, że to odpowiedni dział. Nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi, więc postanowiłem zapytać. A mianowicie orientuję się ktoś co to za ikonka? Kliknij w fotkę to się powiększy. Edytowane 30 Marca 2018 przez Tony Maniana Podmiana zdjęcia.
slawek.n Opublikowano 30 Marca 2018 Opublikowano 30 Marca 2018 Nie wiem czy dobrze widzę tą ikonę. U mnie to się włącza jak uruchomię sklonowaną aplikacje. Po wyjściu z niej znika.
Tony Maniana Opublikowano 30 Marca 2018 Autor Opublikowano 30 Marca 2018 1 minutę temu, slawek.n napisał: Nie wiem czy dobrze widzę tą ikonę. U mnie to się włącza jak uruchomię sklonowaną aplikacje. Po wyjściu z niej znika. Kliknij na fotkę to się powiększy. Nie mam sklonowanych apek.
slawek.n Opublikowano 30 Marca 2018 Opublikowano 30 Marca 2018 No tak. Jeszcze takiej ikony nie miałem.
BLADEpl Opublikowano 30 Marca 2018 Opublikowano 30 Marca 2018 Przeważnie spinacz oznacza załącznik, ale tutaj nie wiem.
Lamcza Opublikowano 30 Marca 2018 Opublikowano 30 Marca 2018 telefon daje ci znac ze jestes spiety :/ wyluzuj
Lekter Opublikowano 31 Marca 2018 Opublikowano 31 Marca 2018 (edytowane) 21 godzin temu, slawek.n napisał: Nie wiem czy dobrze widzę tą ikonę. U mnie to się włącza jak uruchomię sklonowaną aplikacje. Po wyjściu z niej znika. Po uruchomieniu sklonowanej aplikacji pojawia się ikona z dwoma kółkami zachodzącymi jedno na drugie (ta pierwsza z lewej). Edytowane 31 Marca 2018 przez Lekter
slawek.n Opublikowano 31 Marca 2018 Opublikowano 31 Marca 2018 3 godziny temu, Lekter napisał: Po uruchomieniu sklonowanej aplikacji pojawia się ikona z dwoma kółkami zachodzącymi jedno na drugie (ta pierwsza z lewej). Ale to dalej nie ta ikona.....
Tony Maniana Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Opublikowano 31 Marca 2018 (edytowane) Dziwne myślałem, że nie będzie problemu ze znalezieniem odpowiedzi. Telefon jest w nju jakby tak miało pomoc Edytowane 31 Marca 2018 przez Tony Maniana
MiD Opublikowano 31 Marca 2018 Opublikowano 31 Marca 2018 zmień motyw na domyślny i wtedy zobacz jaki będzie wygląd ikony
Tony Maniana Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Opublikowano 31 Marca 2018 50 minut temu, MiD napisał: zmień motyw na domyślny i wtedy zobacz jaki będzie wygląd ikony A widzisz o tym nie pomyślałem, że zmiana motywu ma także wpływ na te ikonki. Zmienie i postaram sie wyłapać.
Lekter Opublikowano 31 Marca 2018 Opublikowano 31 Marca 2018 3 godziny temu, slawek.n napisał: Ale to dalej nie ta ikona..... Wiem, właśnie to miałem na myśli odpisując na Twojego posta, że to inna ikona. Sprawdzałem na kilku motywach i zmieniają się tylko ikony aplikacji, a te na pasku są niezmienne.
Tony Maniana Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Opublikowano 31 Marca 2018 (edytowane) 6 godzin temu, Lekter napisał: Wiem, właśnie to miałem na myśli odpisując na Twojego posta, że to inna ikona. Sprawdzałem na kilku motywach i zmieniają się tylko ikony aplikacji, a te na pasku są niezmienne. Na pewno się zmienia ikona stanu baterii jak weźmiesz motyw z ikonami z iphona Jedyne co teraz się pokazuje tobte 3 kropeczki. To może być to? Edytowane 31 Marca 2018 przez Tony Maniana
Tony Maniana Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Opublikowano 31 Marca 2018 19 minut temu, pantinPL napisał: Masz jakieś powiadomienia. No to problemie. Dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi