wojo85 Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 Czesc Mam problem z transmisja danych w tle po Gsm po wifi nie wiem nie sprawdzałem Problem mianowicie tego typu iż włączam jakiekolwiek radio internetowe i po paru minutach jak zablokuje tel radio się wycisza Czy ma ktoś taki problem już przeszukałem wszystkie opcje i nie mogę trafić na odpowiednią
tpawel Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 Raczej zamraża apke radia , załóż kłódkę na niej na początek
tpawel Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 Wlacz radio, wywołaj menu otwartych aplikacji lewym przyciskiem funkcyjnym i tak jak usuwasz aplikacje pociągnięciem to przesuń palcem delikatnie w drugą stronę. Powinna się pokazać kłódka. Kliknij ja i już.
wojo85 Opublikowano 29 Marca 2018 Autor Opublikowano 29 Marca 2018 Ok Dzięki A jest opcja żeby mi neta wyłączała podczas uśpienia ??
tpawel Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 Zabij mnie nie pamiętam nie mam miui od pół roku. Na pewno sporo bałaganu o podobnych efektach jak u Ciebie robiło oszczędzanie energii. I to nie tylko w zakładce bateria ale przede wszystkim to oszczędzanie w ustawieniach, w menu konkretnej aplikacji. Walczyłem z tym bo Spotify mi notorycznie ubijalo
wojo85 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Widzę że przyczyną nie będą ustawienia aplikacji tylko problem z netem podczas uśpienia Wyłącza neta jak jest uśpiony tel i nie mogę tego zmienić to co niby ma być ustawione to jest więcej opcji nie mogę znaleźć żeby go nie wylaczalo Mówię oczywiście o necie z gsma
pantinPL Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zobacz w Panel Sterowania -> Bateria -> Zębatka w prawym górnym rogu -> Wyłącz dane mobilne gdy zablokowany. Może tam masz ustawione, żeby wyłączał po jakimś czasie.
Rekomendowane odpowiedzi