Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc 

Mam problem z transmisja danych w tle po Gsm po wifi nie wiem nie sprawdzałem 

Problem mianowicie tego typu iż włączam jakiekolwiek radio internetowe i po paru minutach jak zablokuje tel radio się wycisza Czy ma ktoś taki problem już przeszukałem wszystkie opcje i nie mogę trafić na odpowiednią 

Screenshot_2018-03-29-11-14-00-903_com.android.settings.png

Opublikowano

Wlacz radio, wywołaj menu otwartych aplikacji lewym przyciskiem funkcyjnym i tak jak usuwasz aplikacje pociągnięciem to przesuń palcem delikatnie w drugą stronę. Powinna się pokazać kłódka. Kliknij ja i już.

Opublikowano

Zabij mnie nie pamiętam :) nie mam miui od pół roku. Na pewno sporo bałaganu o podobnych efektach jak u Ciebie robiło oszczędzanie energii. I to nie tylko w zakładce bateria ale przede wszystkim to oszczędzanie w ustawieniach, w menu konkretnej aplikacji. Walczyłem z tym bo Spotify mi notorycznie ubijalo

Opublikowano

Widzę że przyczyną nie będą ustawienia aplikacji tylko problem z netem podczas uśpienia Wyłącza neta jak jest uśpiony tel i nie mogę tego zmienić to co niby ma być ustawione to jest więcej opcji nie mogę znaleźć żeby go nie wylaczalo Mówię oczywiście o necie z gsma 

Opublikowano

Zobacz w Panel Sterowania -> Bateria -> Zębatka w prawym górnym rogu -> Wyłącz dane mobilne gdy zablokowany. Może tam masz ustawione, żeby wyłączał po jakimś czasie.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...