Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Ostatnio zauważałem w swoim mi mixie 2 biały bad pixel u dołu ekranu, widoczny przede wszystkim na czarnym tle patrząc pod innym kątem wygląda trochę jak czerwony. Telefon zakupiony w sklepie gearbest napisałem do nich ale narazie cisza. Ktoś może miał również taki problem w tym modelu czy to tylko ja miałem pecha na ten egzemplarz? 

Opublikowano

moze sie zdazyc w kazdym modelu a jak chcesz slac tel do chin na gw z powodu jednego piksela i to jeszcze do gearbestu xD to zycze powodzenia xD

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
4 godziny temu, Lamcza napisał:

moze sie zdazyc w kazdym modelu a jak chcesz slac tel do chin na gw z powodu jednego piksela i to jeszcze do gearbestu xD to zycze powodzenia xD

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

No jakoś mi strasznie nie przeszkadza ale może uda się jakiś rabat albo punkty za to dostać od nich?

Opublikowano

Ja mam dead pixela w swoim Mixie 2, widocznie wyświetlacze nie są ich mocną stroną. Na gwarancję nie opłaca się raczej wysyłać, chyba, że dysponujesz dużą ilością czasu :P

Mi udało się wywalczyć 30 dolarów zwrotu, ale walcz o więcej bo GearBest to sknery XD

Opublikowano
8 minut temu, Kristyan napisał:

Ja mam dead pixela w swoim Mixie 2, widocznie wyświetlacze nie są ich mocną stroną. Na gwarancję nie opłaca się raczej wysyłać, chyba, że dysponujesz dużą ilością czasu :P

Mi udało się wywalczyć 30 dolarów zwrotu, ale walcz o więcej bo GearBest to sknery XD

Płaciłeś przez PayPal? Ja płaciłem przez PayPal i właśnie nie wiem czy od razu tam zgłaszać problem czy najpierw z nimi gadać.

Opublikowano

Płaciłem przez PayPal. W moim przypadku najpierw napisałem ticket do GB i oni dali 30USD, nie satysfakcjonowało mnie to i napisałem do PP, ale PP kazało mi odesłać telefon do Chin -.-

Nie wiem jak będzie lepiej i ile PP Ci wywalczy :/

Opublikowano
6 minut temu, Kristyan napisał:

Płaciłem przez PayPal. W moim przypadku najpierw napisałem ticket do GB i oni dali 30USD, nie satysfakcjonowało mnie to i napisałem do PP, ale PP kazało mi odesłać telefon do Chin -.-

Nie wiem jak będzie lepiej i ile PP Ci wywalczy :/

Ja też już założyłem ticket wiec pewnie najpierw z nimi powalczę a później PayPal bo odsyłać nie chce. A miałeś od początku ten Pixel czy z czasem?

Opublikowano

Przyznam się szczerze że zauważyłem go dopiero po kilku dniach ale to czy był od nowości czy po tych paru dniach to nie jestem w stanie powiedzieć :P 

Opublikowano
4 minuty temu, Kristyan napisał:

Przyznam się szczerze że zauważyłem go dopiero po kilku dniach ale to czy był od nowości czy po tych paru dniach to nie jestem w stanie powiedzieć :P 

No ja miałem tak samo a gearbest pyta czy to od kiedy ta wada jest i nie wiem co im odpisać :)

Opublikowano
16 godzin temu, Kristyan napisał:

jeśli masz telefon krótko to napisz że od nowości xd

Tak napisałem, zaproponowali 20$ zwrotu więc szału nie ma :/

Opublikowano
3 godziny temu, Kristyan napisał:

No mi 30 :/

Napisz że chcesz 50 i dadzą te 30 :D

Hehe właśnie tak zrobiłem i czekam na odpowiedź :)

• Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...