spioch100 Opublikowano 17 Marca 2018 Opublikowano 17 Marca 2018 Cześć, czy ktoś mi podpowie w jaki sposób w mi 6 wyeliminować problem dużego zużycia baterii przy braku użytkowania telefonu ? Problem pojawia się od paru dni. Załączam screena Gdzie wyłączyć tą opcję ? Android 8 miui 9.2.3.0
Lamcza Opublikowano 17 Marca 2018 Opublikowano 17 Marca 2018 l speed mod aplikacja mozna zdaje sie ubic ten proces ew. amplify aplikacja do takich rzeczy jest dobra co jak ci musi wytlumaczyc wujek google bo za duzo by pisac sam nie ogarniam tego wszytkiego tez swoja droga jak tam w aplikacji jest napisane z emozesz ograniczyc jesgo aktywnisc to klikales w to moze sie da jakois xD?
spioch100 Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Opublikowano 17 Marca 2018 obie aplikacje wymagaja roota - telefon na gwarancji.
Lamcza Opublikowano 17 Marca 2018 Opublikowano 17 Marca 2018 Ustawienia fabryczne i sprawdz czy problem występuje na czystym systemie w takim razie : p bez instalowania aplikacji ew. szukaj jakiej aplikacji do pokazywania wakelockow bez roota i wybadaj jaka aplikacja robi ten wakelock. Czesto ten problem powodowal problem z kartą sd ale mi 6 chyba nie ma takiej opcji xDWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
spioch100 Opublikowano 18 Marca 2018 Autor Opublikowano 18 Marca 2018 Przez noc poszło 100 % baterii. Tak to wygląda. Co to może być ? Jak zrobić roota bez utraty gwarancji?
avira Opublikowano 18 Marca 2018 Opublikowano 18 Marca 2018 Ja nie bawiłbym się w szukanie przyczyny bo ta może być gdzieś w systemie(czytałem, że może to być bug po nieudanym kopiowaniu plików)tylko od razu fabryczne ustawienia a jak nic nie da to rom Miflashem postawić od nowa. Tracisz dane ale prawdopodobnie znika też i twój problem.
spioch100 Opublikowano 18 Marca 2018 Autor Opublikowano 18 Marca 2018 dałem full wipe z poziomu bootloadera, dam znać, dzieki
Yarroslav Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Witam serdecznie. Posiadam MIUI 6 od kilku miesięcy i jestem z niego bardzo zadowolony, bateria trzymała nawet 4 dni, niestety po ostatniej aktualizacji do MIUI 9.5.6.0 bateria pada w przeciągu niecałej doby. Co może być przyczyną? Poniżej zrzut ekranu zużycia baterii.
Rekomendowane odpowiedzi