Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, czy ktoś mi podpowie w jaki sposób w mi 6 wyeliminować problem dużego zużycia baterii przy braku użytkowania telefonu ?

Problem pojawia się od paru dni.

Załączam screena 

Gdzie wyłączyć tą opcję ?

Android 8

miui 9.2.3.0

Screenshot_2018-03-17-13-51-55-900_com.miui.securitycenter.png

Opublikowano

l speed mod aplikacja mozna zdaje sie ubic ten proces ew. amplify aplikacja do takich rzeczy jest dobra :P co jak ci musi wytlumaczyc wujek google bo za duzo by pisac sam nie ogarniam tego wszytkiego tez :P

swoja droga jak tam w aplikacji jest napisane z emozesz ograniczyc jesgo aktywnisc to klikales w to moze sie da jakois xD?

Opublikowano

Ustawienia fabryczne i sprawdz czy problem występuje na czystym systemie w takim razie : p bez instalowania aplikacji ew. szukaj jakiej aplikacji do pokazywania wakelockow bez roota i wybadaj jaka aplikacja robi ten wakelock. Czesto ten problem powodowal problem z kartą sd ale mi 6 chyba nie ma takiej opcji xD

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ja nie bawiłbym się w szukanie przyczyny bo ta może być gdzieś w systemie(czytałem, że może to być bug po nieudanym kopiowaniu plików)tylko od razu fabryczne ustawienia a jak nic nie da to rom Miflashem postawić od nowa. Tracisz dane ale prawdopodobnie znika też i twój problem.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam serdecznie.

Posiadam MIUI 6 od kilku miesięcy i jestem z niego bardzo zadowolony, bateria trzymała nawet 4 dni, niestety po ostatniej aktualizacji do MIUI 9.5.6.0 bateria pada w przeciągu niecałej doby.

Co może być przyczyną?

Poniżej zrzut ekranu zużycia baterii.

Screenshot_2018-04-28-15-41-19-547_com.miui.securitycenter.png

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...