Mymi Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Szybkie pytane, poszukałem po forum i nie znalazłem. Czy w miui jest możliwość zmiany wielkości czcionki? Chciałbym jeden telefon dla starszych osób gdzie wzrok już nie ten Widziałem "Ułatwienia dostępu" oraz trzykrotny zoom, ale to nie to. Jeżeli nie ma takiej opcji, czy możecie polecić alternatywne rozwiązanie, np, zgaduję, theme or hmm jakaś apka? Dzięki!
0 Acid Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Oczywiście, że jest. Ustawienia - Wyświetlacz Wysłane z MI4 W
0 Mymi Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2014 No tak, oczywiście szukałem w złym miejscu. Dzięki! (do zamknięcia)
0 Numb Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Pytanie
Mymi
Szybkie pytane, poszukałem po forum i nie znalazłem.
Czy w miui jest możliwość zmiany wielkości czcionki? Chciałbym jeden telefon dla starszych osób gdzie wzrok już nie ten
Widziałem "Ułatwienia dostępu" oraz trzykrotny zoom, ale to nie to.
Jeżeli nie ma takiej opcji, czy możecie polecić alternatywne rozwiązanie, np, zgaduję, theme or hmm jakaś apka?
Dzięki!
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi