Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Jestem posiadaczem Redmi 3 Pro. Ostatnimi czasy bateria strasznie szybko się rozładowuje i to naprawdę szybko.  Jakoś miesiąc temu wymieniałem baterię i jest to samo. W czym tkwi problem? Raczej nie posiadam jakiś smieciowych aplikacji. Wspomnę jeszcze, że bateria od początku długo trzymała.

Edytowane przez tomek00004
Opublikowano
13 hours ago, Lamcza said:

Moze wymieniles na smieciowa baterie?

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Jak mogłem wymienić na smieciowa baterię skoro wcześniej było to samo.

Opublikowano

poprzednia moga juz byc popsuta a teraz kupiles jakas smieciowa np. tak :D poinstaluj sobie jakies aplikacje do monitorowania zuzycia moze jakas aplikacja ci robi wakelocki a jak ci sie nie chce to zrob flash na calkiem czysto systemu, nie instakluj nic  (wczesniej mzoesz sobie machnac jakis backup) i pouzywaj telefonu jesli problem bedzie wystepowal dalej to by oznaczalo ze gdzies jest problem w sprzecie np. smieciowa bateria albo cos z ukladem zarzadzania energia kij wie...

Opublikowano
1 minute ago, Lamcza said:

poprzednia moga juz byc popsuta a teraz kupiles jakas smieciowa np. tak :D poinstaluj sobie jakies aplikacje do monitorowania zuzycia moze jakas aplikacja ci robi wakelocki a jak ci sie nie chce to zrob flash na calkiem czysto systemu, nie instakluj nic  (wczesniej mzoesz sobie machnac jakis backup) i pouzywaj telefonu jesli problem bedzie wystepowal dalej to by oznaczalo ze gdzies jest problem w sprzecie np. smieciowa bateria albo cos z ukladem zarzadzania energia kij wie...

Okej, dzięki.

• 3 tygodnie później...