tomek00004 Opublikowano 14 Marca 2018 Opublikowano 14 Marca 2018 (edytowane) Witam. Jestem posiadaczem Redmi 3 Pro. Ostatnimi czasy bateria strasznie szybko się rozładowuje i to naprawdę szybko. Jakoś miesiąc temu wymieniałem baterię i jest to samo. W czym tkwi problem? Raczej nie posiadam jakiś smieciowych aplikacji. Wspomnę jeszcze, że bateria od początku długo trzymała. Edytowane 15 Marca 2018 przez tomek00004
Lamcza Opublikowano 15 Marca 2018 Opublikowano 15 Marca 2018 Moze wymieniles na smieciowa baterie?Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
tomek00004 Opublikowano 15 Marca 2018 Autor Opublikowano 15 Marca 2018 13 hours ago, Lamcza said: Moze wymieniles na smieciowa baterie? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Jak mogłem wymienić na smieciowa baterię skoro wcześniej było to samo.
Lamcza Opublikowano 15 Marca 2018 Opublikowano 15 Marca 2018 poprzednia moga juz byc popsuta a teraz kupiles jakas smieciowa np. tak poinstaluj sobie jakies aplikacje do monitorowania zuzycia moze jakas aplikacja ci robi wakelocki a jak ci sie nie chce to zrob flash na calkiem czysto systemu, nie instakluj nic (wczesniej mzoesz sobie machnac jakis backup) i pouzywaj telefonu jesli problem bedzie wystepowal dalej to by oznaczalo ze gdzies jest problem w sprzecie np. smieciowa bateria albo cos z ukladem zarzadzania energia kij wie...
tomek00004 Opublikowano 15 Marca 2018 Autor Opublikowano 15 Marca 2018 1 minute ago, Lamcza said: poprzednia moga juz byc popsuta a teraz kupiles jakas smieciowa np. tak poinstaluj sobie jakies aplikacje do monitorowania zuzycia moze jakas aplikacja ci robi wakelocki a jak ci sie nie chce to zrob flash na calkiem czysto systemu, nie instakluj nic (wczesniej mzoesz sobie machnac jakis backup) i pouzywaj telefonu jesli problem bedzie wystepowal dalej to by oznaczalo ze gdzies jest problem w sprzecie np. smieciowa bateria albo cos z ukladem zarzadzania energia kij wie... Okej, dzięki.
michaelwaut Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 @tomek00004 zobacz czy na wyłączonym telefonie na kilka godzin wydrenuje ci mocno baterię.
Rekomendowane odpowiedzi