Sidu89 Opublikowano 10 Marca 2018 Opublikowano 10 Marca 2018 (edytowane) Witam wszystkich :] w sumie nie wiem czy w dobrym dziale, ale mam problem z tytułowym zegarkiem. W czasie otrzymywania wiadomości SMS nie wyświetla mi się na nim nadawca. Jest tylko treść, a na górze powinien wyświetlać się nadawca, ale miejsce pozostaje puste... Nadałem aplikacji Mi Fit chyba wszystkie możliwe uprawnienia. Czy ktoś miał podobny problem? Jakie dodatkowe informacje potrzebujecie? Z góry dzięki za pomoc Edytowane 10 Marca 2018 przez Sidu89
FromWP Opublikowano 10 Marca 2018 Opublikowano 10 Marca 2018 1 godzinę temu, Sidu89 napisał: W czasie otrzymywania wiadomości SMS nie wyświetla mi się na nim nadawca. Używasz oryginalnego MiFita i języka polskiego? Całość powiadomień niestety działa tylko z ustawionym językim angielskim w telefonie. Do pełnego działania z polskim chyba potrzebny jest modyfkowany MiFit. Piszę chyba, bo sam mam eng w systemie i wszystko działa. Tu masz dział i temat https://miuipolska.pl/forum/topic/29051-amazfit-bip-oraz-mifit-modyfikacje/
Rekomendowane odpowiedzi