Numb Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Niestety nie. W grudniu pozbywam się go bo powoli mam dość, przez niedziałający cloud messaging już wydałem 15 zł, a zanim dadzą update...
MasaMasen Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 (edytowane) Szkoda... Ale dzięki za odpowiedź Btw. Redmi to fajny telefon ale też najprędzej w lutym zamieniam go na MI3/4. Możliwe że mam egzemplarz ze zwaloną pamięcią? Są jakieś zaawansowane ustawienia od pamięci? Edytowane 25 Sierpnia 2014 przez MasaMasen
Numb Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Możliwe, że masz egzemplarz ze zwalonym procesorem jak 100% użytkowników, jedyne metody na naprawę to oddać, sprzedać lub zniszczyć.
fyme Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 (edytowane) To nie wina architektury procesora a niewiedza/lenistwo (?) deweloperów MIUI. Ja mam telefon na MTK i o ile MIUI działało średnio o tyle Lewa OS działa świetnie więc można to ogarnąć. MIUI po prostu olewa low endy i tyle w temacie. Dla jasności uwielbiam MIUI, dla MIUI zmieniłem telefon (na HD2 nie dało się używać MIUI v 5) i na początku było całkiem ok mimo że MIUI na v967s to port ale do czasu. Teraz mam Lewa OS i jest super więc da się to ogarnąć. Edytowane 25 Sierpnia 2014 przez fyme
MasaMasen Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Możliwe, że masz egzemplarz ze zwalonym procesorem jak 100% użytkowników, jedyne metody na naprawę to oddać, sprzedać lub zniszc Zniszczyć mi szkoda, oddanie odpada bo mam go już od stycznia, a sprzedać go sprzedam ale jakoś w styczniu @Fyme Stawiałbym bardziej na lenistwo, dbają raczej tylko o high endy, a low po prostu olewają. Trudno, będę musiał żyć z tym zacinaniem
grizzly Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zmień rom, ultimate wraca do życia... 1
Rekomendowane odpowiedzi