Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety nie. W grudniu pozbywam się go bo powoli mam dość, przez niedziałający cloud messaging już wydałem 15 zł, a zanim dadzą update...

Opublikowano (edytowane)

Szkoda... Ale dzięki za odpowiedź :)

Btw. Redmi to fajny telefon ale też najprędzej w lutym zamieniam go na MI3/4.

Możliwe że mam egzemplarz ze zwaloną pamięcią? Są jakieś zaawansowane ustawienia od pamięci?

Edytowane przez MasaMasen
Opublikowano (edytowane)

To nie wina architektury procesora a niewiedza/lenistwo (?) deweloperów MIUI. Ja mam telefon na MTK i o ile MIUI działało średnio  o tyle Lewa OS działa świetnie więc można to ogarnąć. MIUI po prostu olewa low endy i tyle w temacie.

Dla jasności uwielbiam MIUI, dla MIUI zmieniłem telefon (na HD2 nie dało się używać MIUI v 5) i na początku było całkiem ok mimo że MIUI na v967s to port ale do czasu. Teraz mam Lewa OS i jest super :D więc da się to ogarnąć.

Edytowane przez fyme
Opublikowano

Możliwe, że masz egzemplarz ze zwalonym procesorem jak 100% użytkowników, jedyne metody na naprawę to oddać, sprzedać lub zniszc

Zniszczyć mi szkoda, oddanie odpada bo mam go już od stycznia, a sprzedać go sprzedam ale jakoś w styczniu :P

@Fyme

Stawiałbym bardziej na lenistwo, dbają raczej tylko o high endy, a low po prostu olewają. Trudno, będę musiał żyć z tym zacinaniem :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...