Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Szukałem, pytałem się wujka Googla i nic nie znalazłem. Co oznacza, do czego służy i jak się go pozbyć. Chodzi o napis na dole DURSUN TOSUN (screen).

Screenshot_2018-03-06-14-08-33-828_lockscreen.png

Opublikowano
12 minut temu, amsteladam napisał:

Szukałem, pytałem się wujka Googla

Dużo nauki przed tobą, łącznie z kursem szukania u wujka. To jest najprawdopodobniej imię i nazwisko twórcy motywu, chyba Turka. Lepiej się go nie pozbywaj, bo to może być karalne. Po prostu zainstaluj inny motyw. http://en.miui.com/thread-1213069-1-1.html

Opublikowano
19 minut temu, amsteladam napisał:

Zmieniałem tapety mam inny luncher a ten napis jest dalej....

Launcher, tapety to coś innego niż motyw. Dziwne że masz to od początku. Fabrycznie nie powinieneś mieć wgranego innego motywu. Autor tego motywu po prostu podpissał się na ekranie blokady. Zmiana tapety, czy launchera nic nie da. Trzeba zmienić motyw.

Opublikowano
20 minut temu, amsteladam napisał:

Po zmianie nie pojawia sie.

Możesz zmienić tylko ekran blokady na inny, np z jakiegoś domyślnego motywu. Elementy motywów można zmieniać i łączyć dowolnie.

Opublikowano

Cześć,

Mam pytanie związane z tematem - czy da się ustawić live wallpaper na lockscreenie? Widzę, że w MIUI da się zmieniać tło lockscreena tylko poprzez aplikację do motywów/tapet. Da się to jakoś obejść? Próbowałem już instalować launcher google now i nic z tego.