Skocz do zawartości

uchwyt samochodowy do 1S

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jaki uchwyt na przednią szybę możecie polecić? Moje wymagania :

-regulacja rozmiaru uchwytu na sprężynie a nie ząbkach i zapadkach z gównolitu,które błyskawicznie się wyrabiają i nie trzymają fona.

-możliwość ładowania telefonu w uchwycie

-mile widziana możliwość nie zakrywania tylnej kamerki,celem użycia jako wideo rejestrator.

Edytowane przez J_D
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jakiś czas temu kupiłem taki uchwyt do redmi note.

http://allegro.pl/wielofunkcyjny-uchwyt-klips-do-auta-na-telefon-i4422981421.html

Szukałem czegoś nieskomplikowanego, Ogólnie jestem zadowolony. Tani i prosty, jedynie na większych nierównościach telefon trochę "podskakuje" więc jeśli zamierzasz nagrywać filmy może to być minusem. Z drugiej strony 1s jest mniejszy niż note więc powinno to być mniej odczuwalne.

Opublikowano

Jakiś czas temu kupiłem taki uchwyt do redmi note.

http://allegro.pl/wielofunkcyjny-uchwyt-klips-do-auta-na-telefon-i4422981421.html

Szukałem czegoś nieskomplikowanego, Ogólnie jestem zadowolony. Tani i prosty, jedynie na większych nierównościach telefon trochę "podskakuje" więc jeśli zamierzasz nagrywać filmy może to być minusem. Z drugiej strony 1s jest mniejszy niż note więc powinno to być mniej odczuwalne.

Miałem dokładnie taki sam. Miałem go przyczepionego go szyby i niestety mało wygodnie mocowało mi sie telefon. Większym problemem było to że w lato po nagrzaniu sie po prostu pękł o.O

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Po przesiadce na Redmi 1s z mniejszego nie mieściłem się w obecny uchwyt. Najpierw korzystałem z jakiegoś uchwytu z Lidla, ale był za ciasny i mi się te "gąbeczki" poodrywały. Potem się przesiadłem na chińczyka, ale też długo nie pociągnął. Kupiłem jakiś tydzień temu uniwersalny uchwyt z Tchibo (niestety na stronie nie mogę znaleźć, ale jest np. w Factory pod Krakowem) i się sprawdza.

Generalnie - do takiego telefonu w grę wchodzi tylko sztywny uchwyt. Najwygodniejsze są takie dedykowane (jak np. ten do Desire S) do konkretnego modelu, ale nie znalazłem do Redmi 1s (jeszcze).

Opublikowano

No ja własnie szukam ciagle i ciagle mi się one nie podobaja. Mialem jakis uniwersalny ale od ciepla (chyba od ciepla) i sie polamala ta przezroczysta przyssawka. Odpadla poprostu. Ten z Tchibo mozesz jakis screen pogladowy zapodac bo jestem z Krakowa to moglbym podjechac do modlniczki gdyby bylo warto

Opublikowano

Mam taki sam jak ten z linku. Kupilem z eBay z Chin. Mam kilka miesiecy, wczesnuej sluzul do mi2s, i jak na raze bez awarii. Nic mi sie nie luzuje, bardzo ladnie sie mocuje. Troche moze buja na nierównościach , ale mi to nie przeszkadza. Tyle ze ja mam montowane do deski rozdzielczej, ktos kiedys nakleil tam podstawke do przyssawki, taka gumowa, plaska. Miejsca na kabel do ladowania jest wystarczająco. Za te pieniadze, nie mialem nic lepszego.

Tap tap from HM 1S

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...