Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witajcie, nieopatrznie zlikwidowałem konto Xiaomi , nie wylogowując go  z telefonu.

Tym samym wpadłem w czarną dziurę. Pisałem do Xiaomi, otrzymałem już od nich dziesiątki maili z zapytaniem o wiele szczegółów (screeny, imei itd itp)

Trwa to już 3 miesiące i nie nie pomogli.

Co można zrobić z taką cegłą aby to uruchomić?

p.s. ogólnie , gdy mnie tak taka firma olewa to już nic u nich nie kupię, tak na marginesie.  nie lubię gdy ktoś mnie tak traktuję.

tak, że koledzy - firma ta ma w d..pie klienta gdy już kupi produkt

POMOCY!

Edytowane przez Maciej Chorbiński
Opublikowano

Aha, ty rozwaliłeś, ale firma winna? Powiedz mi, co ma BOK zrobić, jeżeli SAM prosiłeś o usunięcie konta nie odpinając telefonu, jakim cudem firma ma ci teraz odblokować telefon (co miedzy nami, w tym wypadku, jest praktycznie niewykonalne) jeżeli go nie ma? W sumie, teraz to nawet i serwis chyba nic nie da. Przynajmniej masz piękny przycisk do papieru :). Ciekawe, że internet jest pełen w poradniki w jaki sposób usunąć konto.. w każdym jest informacja, aby najpierw odpiąć telefon i wylogować się z konta, a i tak znajdujemy perełki jak autor tematu :)

Tutaj masz temat: 

Tutaj cytat od Acid'a dot. konta:

Cytat
 Dnia 6.12.2016 o 12:04, pawellabedz napisał:
mam problem że telefon (redmi 4 bodajże) był kupiony z podpiętym innym kontem (oczywiście nieznanym) i nie pomaga wgranie na czysto przed edl nowego china miui emoji14.png jak sobie z tym poradzić ?

Masz dwie opcje: kontakt ze sprzedawcą i wymiana na nowy (jeśli to sklep) lub wyrzucić do kubła. 

Reasumując, masz 2 opcje, wysłać do sprzedawcy na gware i liczyć, że się zgodzi to przyjąć lub... wyrzucić do kubła :3. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...