Jump to content

Zamiennik baterii

ZduneX25

Recommended Posts

[mention=1167]ZduneX25[/mention]
Wystarczy aby miały zbliżoną pojemność i będzie to lepsze niż stara bateria która oferuje 55 - 65% tego co na początku. 
Kupiłem jedną oryginalną i trochę leżała w szufladzie. Kiedy w końcu ją wsadziłem różnica była znaczna, ale po jakimś miesiącu (może półtora miesiąca) pojawiła się konieczność ładowania dwa razy dziennie.

Oryginalną czy ''Oryginalną''? Ile % naładowania miała bateria jak ją włożyłem do szafki a ile po wyjęciu? Najlepiej mieć 55 - 60% naładowania przy dłuższym przechowywaniu. 
Brałem od Acida oryginał. Leżała pół roku jakoś. Miała na pewno ponad 50% po wsadzeniu.

Przed chwilą, ZduneX25 napisał:
2 minuty temu, majdan12 napisał:
Oryginalną czy ''Oryginalną''? Ile % naładowania miała bateria jak ją włożyłem do szafki a ile po wyjęciu? Najlepiej mieć 55 - 60% naładowania przy dłuższym przechowywaniu. 

Brałem od Acida oryginał. Leżała pół roku jakoś. Miała na pewno ponad 50% po wsadzeniu.

Zakup baterie > zainstaluj na czysto przez MiFlash system > testuj. 

• 5 months later...

Lekko odświeżę, polecacie jakieś baterie z allegro? Wybór jest słaby, w większości jest to jeden sprzedawca z kilkunastoma kontami oraz tragicznym opisem MI4 - LEO - MI5, a wiemy, że to 3 zupełnie rożne urządzenia.