ZduneX25 Posted February 21, 2018 Share Posted February 21, 2018 Używał ktoś zamienników powiedzmy z allegro? Dało się odczuć różnice w długości pracy na jednym ładowaniu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
majdan12 Posted February 21, 2018 Share Posted February 21, 2018 @ZduneX25 Wystarczy aby miały zbliżoną pojemność i będzie to lepsze niż stara bateria która oferuje 55 - 65% tego co na początku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted February 21, 2018 Author Share Posted February 21, 2018 [mention=1167]ZduneX25[/mention] Wystarczy aby miały zbliżoną pojemność i będzie to lepsze niż stara bateria która oferuje 55 - 65% tego co na początku. Kupiłem jedną oryginalną i trochę leżała w szufladzie. Kiedy w końcu ją wsadziłem różnica była znaczna, ale po jakimś miesiącu (może półtora miesiąca) pojawiła się konieczność ładowania dwa razy dziennie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
majdan12 Posted February 21, 2018 Share Posted February 21, 2018 @ZduneX25 Oryginalną czy ''Oryginalną''? Ile % naładowania miała bateria jak ją włożyłem do szafki a ile po wyjęciu? Najlepiej mieć 55 - 60% naładowania przy dłuższym przechowywaniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted February 21, 2018 Author Share Posted February 21, 2018 [mention=1167]ZduneX25[/mention] Oryginalną czy ''Oryginalną''? Ile % naładowania miała bateria jak ją włożyłem do szafki a ile po wyjęciu? Najlepiej mieć 55 - 60% naładowania przy dłuższym przechowywaniu. Brałem od Acida oryginał. Leżała pół roku jakoś. Miała na pewno ponad 50% po wsadzeniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
majdan12 Posted February 21, 2018 Share Posted February 21, 2018 Przed chwilą, ZduneX25 napisał: 2 minuty temu, majdan12 napisał: [mention=1167]ZduneX25[/mention] Oryginalną czy ''Oryginalną''? Ile % naładowania miała bateria jak ją włożyłem do szafki a ile po wyjęciu? Najlepiej mieć 55 - 60% naładowania przy dłuższym przechowywaniu. Brałem od Acida oryginał. Leżała pół roku jakoś. Miała na pewno ponad 50% po wsadzeniu. Zakup baterie > zainstaluj na czysto przez MiFlash system > testuj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted February 21, 2018 Author Share Posted February 21, 2018 Zakup baterie > zainstaluj na czysto przez MiFlash system > testuj. Lepszego wyjścia i tak nie znajdę, dzięki. Ciekaw jestem tylko jak długo zamienniki trzymają formę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
majdan12 Posted February 21, 2018 Share Posted February 21, 2018 @ZduneX25 Zamiennik zamiennikowi nie równy. Są zamienniki lepsze niż oryginał. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted August 8, 2018 Author Share Posted August 8, 2018 Lekko odświeżę, polecacie jakieś baterie z allegro? Wybór jest słaby, w większości jest to jeden sprzedawca z kilkunastoma kontami oraz tragicznym opisem MI4 - LEO - MI5, a wiemy, że to 3 zupełnie rożne urządzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts