martrex54 Opublikowano 21 Lutego 2018 Opublikowano 21 Lutego 2018 Witajcie.Otóż od wczoraj siedzę na xiaomi.eu i atualnie mam wersję MIUI 9 8.2.1 i już napotkałem problem z aplikacją pogody, z której często korzystam. Polega on na tym, że zamiast wyświetlić cokolwiek info o pogodzie ani nawet menu z opcją dodania lokalizacji jest po prostu tło tejże aplikacji. Załączam oczywiście screeny tego dotyczące. Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka
a_lewicki Opublikowano 22 Lutego 2018 Opublikowano 22 Lutego 2018 Aplikacja próbuje ustalić lokalizację. Wyjdź na zewnątrz budynku, wyczyść pamięć podręczną pogody włącz GPS i jeszcze raz uruchom apke. Powinno zadziałać wszystko
idolasty Opublikowano 22 Lutego 2018 Opublikowano 22 Lutego 2018 (edytowane) Podłączam się do tematu, ostatnio instalowałem Miui.eu MIUI 9 8.2.1. Dodatkowo instalowałem w Amazficie język polski. Teraz zarówno jak w zegarku jak i w telefonie nie działa mi pogoda , robiłem już reset ogólny telefonu nie pomaga. Czasami złapie pogodę i lokalizacje ale po czasie wyświetla b.d. Czy jest na to jakieś rozwiązanie ? Czy to problem softowy? Edytowane 22 Lutego 2018 przez idolasty
a_lewicki Opublikowano 22 Lutego 2018 Opublikowano 22 Lutego 2018 To raczej problem softu. Ogólnie apka pogody w 8.2.1 jakoś dziwnie działa
gambrynus Opublikowano 28 Marca 2018 Opublikowano 28 Marca 2018 U mnie podobny problem . Na MUI 9.5.3.0 apk pogody nie ustala mojej lokalizacji, nie ma takiej opcji. Wersja pogody 9.5.6.0. Zna ktoś rozwiązanie problemu. Czyściłem dane aplikacji robiłem wipe i nic. Każda inna aplikacja bez problemu ustala lokalizację.
FromWP Opublikowano 21 Czerwca 2018 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Wydali nową wersję apki Weather Provider i wygląda na to że wszystko w pogodzie zaczęło działać. Można pobrać np tu: https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/weather-provider-2/weather-provider-2-8-0-0-release/weather-provider-8-0-0-android-apk-download/
Rekomendowane odpowiedzi