225rgnusmas Opublikowano 19 Lutego 2018 Opublikowano 19 Lutego 2018 Witam serdecznie - jak w temacie. Wchodzę w ustawienia - synchronizacja - google - więcej - usuń konto i ...komunikat - Ta zmiana nie jest dozwolona przez administratora. Wchodzę więc w dodatkowe ustawienia - prywatność administratorzy urządzenia odhaczam co jest i też nie pomaga. Pozbyłem się hasła do odblokowania telefonu i opcji odblokowania przez odcisk. Android 7.0 NRD90M MIUI 9 Global 8.2.8 I Beta Do tej pory nie było z tym problemu...proszę o pomoc. Szukałem w internecie i na forach o tym problemie ale żadnego konkretnego rozwiązania.
Roman_M Opublikowano 19 Lutego 2018 Opublikowano 19 Lutego 2018 Witam serdecznie - jak w temacie. Wchodzę w ustawienia - synchronizacja - google - więcej - usuń konto i ...komunikat - Ta zmiana nie jest dozwolona przez administratora. Wchodzę więc w dodatkowe ustawienia - prywatność administratorzy urządzenia odhaczam co jest i też nie pomaga. Pozbyłem się hasła do odblokowania telefonu i opcji odblokowania przez odcisk. Android 7.0 NRD90M MIUI 9 Global 8.2.8 I Beta Do tej pory nie było z tym problemu...proszę o pomoc. Szukałem w internecie i na forach o tym problemie ale żadnego konkretnego rozwiązania.Zaloguj się w przeglądarce z poziomu komputera. Wejdź w ustawienia swojego konta google. Tam będziesz miał opcję usunięcia konta.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
225rgnusmas Opublikowano 19 Lutego 2018 Autor Opublikowano 19 Lutego 2018 (edytowane) Czy po tym działaniu i factory reset będę mógł znów się zalogować na moje konto? To chyba opcja w przypadku sprzedaży bądź zgubienia a ja chcę tylko rom zmienić. Edytowane 19 Lutego 2018 przez 225rgnusmas
krzyszy691 Opublikowano 19 Lutego 2018 Opublikowano 19 Lutego 2018 Kolega powyżej napisał jak usunąć konto google. Tak że po tym działaniu będziesz musiał konto zakładać w google ponownie. Szukaj w ustawieniach zakładki "Konta" , bo można mieć więcej jak jedno.Wysłane z mojego HUAWEI Y560-L01 przy użyciu Tapatalka
225rgnusmas Opublikowano 19 Lutego 2018 Autor Opublikowano 19 Lutego 2018 Tak kolega nie podpowiedział dobrze ... ale piękną tradycją jest podać rozwiązanie, więc .... wyjąłem kartę sim i poszło. Konto się usunęło .... naprawdę dziwne ale dla potomnych. Temat do zamknięcia. Teraz zalogowałem się po wgraniu nowego softu na stare konto i jest ok!
Rekomendowane odpowiedzi