lingo1 Posted February 18, 2018 Share Posted February 18, 2018 Witam, posiadam telefon MI4 i jakiś czas temu wszystko było w porządku, a ostatnio jak chciałem podłączyć mój telefon za pomocą usb do laptopa by zgrać sobie zdjęcia i pliki następuje problem, bo laptop nie widzi telefonu, a telefon znajduje się cały czas w trybie ładowania. Próbowałem debbugowania usb, w ustawieniach wybierz konfigurację USB mam ustawione MTP. Po prostu podłączam telefon i się ładuje, nie ma żadnego komunikatu, tylko dźwięk podłączenia i ładuje się a chcę by laptop go wykrył i bym mógł przesłać sobie pliki. Mam najnowszą wersję MIUI9 Global 8.2.1 Beta. Nie mam pojęcia co robić?? Myślę nad zrobieniem fastboot i przejściem na ROM Stable, ale nie wiem czy to dobry pomysł i czy coś pomoże, bo wtedy stracę wszystkie dane. Pomocy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sadybiakos Posted March 8, 2018 Share Posted March 8, 2018 Menadżer Urządzeń-urządzenie android-aktualizacja sterownika-wyszukaj na komputerze-pozwól mi wybrać z listy....-urządzenie przenośne-MTB Device USB Link to comment Share on other sites More sharing options...
lingo1 Posted March 29, 2018 Author Share Posted March 29, 2018 Nie miałem tej opcji przez zablokowane piny w gniazdku. Wyczyszczenie gniazda ładowania z kurzu pomogło. Problem rozwiązany Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts