szeroki2 Opublikowano 17 Lutego 2018 Opublikowano 17 Lutego 2018 (edytowane) Chciałem kupić xiaomi redmi note 4 , gość mówi że to jest wersja global ,i teraz moje pytania . Jak wiadomo aparat jest tragedia , czy wgranie Google Camera +hdr aby poprawidź działanie aparatu ,jak to się ma do bezpieczeństwa smartfona , czy nie będzie żadnego wirusa itd .Co trzeba zrobić aby to wgrać poprawnie i czy to poprawia jakość przede wszystkim zdjęć . Czy gwarancji się nie utraci .Jak zły dział proszę o przeniesienie . Edytowane 17 Lutego 2018 przez szeroki2
p89 Opublikowano 17 Lutego 2018 Opublikowano 17 Lutego 2018 Aparat nie jest tragedia tylko aplikacja z google camera daj sobie spokój, przerabiałem ten temat. Jakąkolwiek wersję bym zainstalował to po uruchomieniu wyskakuje błąd połączenia z aparatem itp. Ogólnie zamiast oryginalnej apki polecam Open Camera, zdjęcia jak i same filmy wychodzą super. Nie ma już problemu ze stabilizacją podczas kręcenia filmów przy słabym oświetleniu, w Open Camera autofokus działa o niebo lepiej niż w oryg. aplikacji. Ja przesiadłem się na Open Camera i nie żałuję.
szeroki2 Opublikowano 18 Lutego 2018 Autor Opublikowano 18 Lutego 2018 Dzięki open camera po zainstalowaniu trzeba coś zmieniać ,odblokowac bootloader żeby wgrac ?
Nezumi Opublikowano 18 Lutego 2018 Opublikowano 18 Lutego 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi