czulcik Opublikowano 15 Lutego 2018 Opublikowano 15 Lutego 2018 Siema, Jestem nowym użykownikiem Xiaomi mi6 do tej pory używałem Xiaomi mi5 z LineageOS + Open GApps i bylo git. Na chwile obecną nie ma oficjalnego wydania LineageOS więc zainstalowałem MiuiPolska lecz mam mały problem. Dziś już chyba 4 raz instaluje na nowo Miui i zaraz po restarci w recovery instaluje Open GApps i mi wszystko działa tak idealnie prawie wszystko tylko nie daje mi spokoju jedna rzecz. W dialerze nie pokazuje mi się Historia połączeń i nie mam pojecia jak to ogarnąć ;/ Jak zainstaluje ze sklepu jakąkolwiek appke dialera to historia połączeń jest. Ale w Dialerze od Open GApps nie ma ;/ Miui zainstalowane w wersji : xiaomi.eu_multi_MI6_8.2.1_v9-8.0 Open Gapps w wersji: open_gapps-arm64-8.0-aroma-20180213 Na screenie jest pokazane co się dzieje ;/ Za każdą poradę i info dzięki wielkie
Esperer Opublikowano 16 Lutego 2018 Opublikowano 16 Lutego 2018 Przepraszam, a po co doinstalowywać gapsy w tym Romie? Ja mam miuipolska i historia jest, ale żadnych gapsów nie instalowałemWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
Daviteusz Opublikowano 16 Lutego 2018 Opublikowano 16 Lutego 2018 Miuipolska ma wbudowane gappsy więc po co instalowałeś opengappsy? MIUI ma własny dialer. Googlowski możesz pobrać ze sklepu jeśli nie pasuje ci ten z MIUI.
Rekomendowane odpowiedzi