Szym Opublikowano 15 Lutego 2018 Opublikowano 15 Lutego 2018 Witajcie Po tym jak mój redmi note 2 kończy mój żywot i to całkiem szybko postanowiłem kupić nowy telefon. Jako że z funduszami nie najlepiej wybór padł na redmi note 5a. Miał ktoś doczynienia ze sprzedawcą z linku? Da radę wgrać bez problemu miui Polska? http://allegro.pl/xiaomi-redmi-note-5a-2-16gb-szary-lte-odreki-gw24-i7080966130.html Z góry dzięki za pomoc Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Nezumi Opublikowano 15 Lutego 2018 Opublikowano 15 Lutego 2018 Dostaniesz wersje chińską z lewym softem global, a tutaj proszę, oficjalna polska dystrybucja https://proline.pl/?qp=Xiaomi+Redmi+Note+5a&gk=Smartfony bez żadnych problemów...
Gość Opublikowano 15 Lutego 2018 Opublikowano 15 Lutego 2018 @Szym Czytac umiemy czy na pale wybralismy najtansza opcje...? Dane firmy World Chain International Limited Unit C,6/F,2 Tsing Fat Str,The Aegan,Tuen Mun,New Territories 00-000 Hong Kong NIP: 0002556633 ADRES DO REKLAMACJI EU Warranty Skórzewska 35 bud. K 62-081 Wysogotowo W sprawe reklamacji proszę o kontakt: [email protected]
Szym Opublikowano 18 Lutego 2018 Autor Opublikowano 18 Lutego 2018 No tak ale skoro i tak chce wgrać miui Polska to co za różnica ?Tzn najpierw wersja dev przez mi flash Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Gość Opublikowano 19 Lutego 2018 Opublikowano 19 Lutego 2018 Ok, tyle ze ja np pisze o gwarancji lub problemach z nia w razie W, ale fakt soft sobie zmienisz ale zapewne nie wiem jak u nich moga roszczen gw nie uznac po zmianie ROM i bedziesz sie zarl z nimi.. Doloz do kogos pewniejszego kto da Ci pelne 24 gwarancji serwisowej w Polsce i z dobrej dystrybucji nie z importu oraz odpowiednia dlugosc gwarancji na baterie ( pol roku to za malo ), wystawia fv23/paragon. Bo jak padnie to koszt wyswietlacza czy plyty glownej to bedzie polowa ceny tel...
Szym Opublikowano 21 Lutego 2018 Autor Opublikowano 21 Lutego 2018 Dzięki za wszystkie odpowiedziKupiłem telefon na Sferis ( myślę że firma pewna ) Dali rok gwarancji na baterie Teraz jedno pytanko żeby nie śmiecić gdzie znajdę instrukcje odblokowania bootloadera w tym telefonie co by od razu miui Polska wgrać ?Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Kacper Skrzypek Opublikowano 21 Lutego 2018 Opublikowano 21 Lutego 2018 Dział Tutoriale na tym forum 1
Rekomendowane odpowiedzi