jacekste Opublikowano 9 Lutego 2018 Opublikowano 9 Lutego 2018 cześć, było już kilka tematów o tym problemie, żaden mi nie pomógł. mam Xiaomi Mi4LTE z zablokowanym wzorem którego nie pamiętam... Na pewno swego czasu wgrywałem mu MIUI, jeśli ma to jakieś znaczenie. Co mogę zrobić by nie robić pełnego resetu....?.....
abc00 Opublikowano 9 Lutego 2018 Opublikowano 9 Lutego 2018 Konkrety albo sobie przypomnij wzór jak Ci żaden z tematów nie pomógł...
jacekste Opublikowano 9 Lutego 2018 Autor Opublikowano 9 Lutego 2018 abc00, konkrety? co masz na myśli? w naszych telefonach nie ma możliwości, że po iluś tam złych wzorach wyświetli się odblokowanie za pomocą - nie wiem - konta Google?
jacekste Opublikowano 9 Lutego 2018 Autor Opublikowano 9 Lutego 2018 (edytowane) da mi coś, że zainstalowałem zdalnie TWRP? wy też w opcji próby ogarnięcia telefonu przez znajdź moje urządzenie nie macie możliwości ustawienia nowego hasła? Edytowane 9 Lutego 2018 przez jacekste
mrosi Opublikowano 10 Lutego 2018 Opublikowano 10 Lutego 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi