Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam nie mały problem.Po zakupie AMAZFIT cieszyłem się jak dziecko,aczkolwiek zbyt krótko.Po załączeniu i sparowaniu go z telefonem wszystko cacy działało.Ściągnąłem nawet sobie dodatkowe tarcze do niego.Potem nadeszła ta chwila,oprogramowanie Mi Fit zrobiło aktualizację.No i tu jest problem.Mi Fit pokazuje iż nastąpiło sparowanie z AMAZFITem,wszystkie tętna itd działają,ale na zegarku pokazuje tylko i wyłącznie że brak sparowania jak na załączniku.I tak pozostało,nic nie można zrobić.Próbowałem na nowo wgrać program nic to nie dało,próby włączenia i wyłączenia bluetootha,nawet zrobiłem reset telefonu.NIc to nie dało.Co z tym zrobić.Nacieszyłem się 2h nowym nabytkiem.Telefon z którym współpracuje zegarek to XIAOMI MI MAX 2.Jeśłi macie jakieś sugestie odnośnie naprawienia lub pomysły jak zresetować do fabrycznego statusu.Wszelkie sugestie pisać pod adres email: [email protected]

IMG_20180207_000625.jpg

Opublikowano

Witam

Mam dokładnie to samo. po aktualizacji do softu .80 pokazuje się tylko ten ekran co na zdjęciu kolegi mimo że od strony aplikacji/telefonu zegarek działa poprawnie

Również proszę o pomoc jak się tego pozbyć

Pozdrawiam

Opublikowano

@adas72ko Dobry temat i nie zaśmieca wątkuAmazfit BIP, oraz MiFit modyfikacje ale warto by dopisać w tytule tematu czego dotyczy, czyli Aktualizacja Amazfit BIP.

Teraz moja wersja jak to naprawić, dla tych co nie chcą ściągać GadgetBridge. Piszę teoretycznie bo nie robiłem tego i nie bardzo mam na to ochotę.

Ze sklepu Google Play pobierasz Notify & Fitness for Amazfit - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mc.amazfit1

Przesuwasz na tools i odnajdujesz narzędzie do aktualizacji oprogramowania.

Za jego pomocą ściągasz poprzednią wersję MiFita, a on już sam wyciąga z niej odpowiednie pliki FW i RES.

Dalej już sobie poradzisz, zwłaszcza że bo jest po polsku.

• Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...