majoballs Opublikowano 6 Lutego 2018 Opublikowano 6 Lutego 2018 (edytowane) Witam Telefon posiadam niecały rok, niedawno zauważyłem dziwne kropki na wyświetlaczu, są one bardzo małe i widoczne tylko kiedy wyświetlany jest czarny kolor (np. podczas uruchamiania). Jest ich dużo i są rozsiane po całym wyświetlaczu. Będę chciał to reklamować, telefon był kupiony w Play. Oryginalnie miałem zainstalowany firmware Global, teraz mam wgrany Xiaomi.eu. Moje pytanie do forumowiczów: Czy wgrywać z powrotem Globala, czy to zupełnie nie ma znaczenia w tym wypadku? Pozdrawiam. Edytowane 6 Lutego 2018 przez majoballs
majdan12 Opublikowano 6 Lutego 2018 Opublikowano 6 Lutego 2018 @majoballs Jeśli masz możliwość instalacji Global Stable to wykonaj to. Możliwe że ten telefon jeszcze ci ja naprawię bo Play wysyła do mnie do serwisu
majoballs Opublikowano 7 Lutego 2018 Autor Opublikowano 7 Lutego 2018 Spoko, rozumiem. W takim razie jeszcze jedno pytanie. Czy folię ochronną, szkło hartowane muszę odkleić?
majdan12 Opublikowano 7 Lutego 2018 Opublikowano 7 Lutego 2018 @majoballs Możesz zostawić bo zostanie do ciebie zwrócona.
majoballs Opublikowano 7 Lutego 2018 Autor Opublikowano 7 Lutego 2018 (edytowane) @majdan12 Dzięki za pomoc, temat ogarnięty telefon oddany. Mam nadzieję, że szybko pójdzie. Pozdrawiam. Temat można zamknąć. Telefon pojechał z globalem, wrócił z nowym wyświetlaczem. Wszystko działa jak należy. Pozdrawiam. Edytowane 17 Lutego 2018 przez majoballs
Rekomendowane odpowiedzi