Artrix Opublikowano 6 Lutego 2018 Opublikowano 6 Lutego 2018 Hej, zastanawiam się czy to trapi tylko mój telefon czy ogólny problem przy trochę wyeksploatowanej baterii, ale do rzeczy... Odkąd zaczęła się pojawiać niższa temperatura mając 40% baterii boje się wychodzić z domu bez powerbanka bo telefon nagle się wyłączy, wiem, że baterie nie lubią zimna, ale zazwyczaj było tak przy ~15% a nie np. 35%. Wykres baterii wygalda ciekawie.
Artrix Opublikowano 6 Lutego 2018 Autor Opublikowano 6 Lutego 2018 46 minut temu, Pietr napisał: Kilka tematów niżej... To nadal coś innego, gdy używam telefonu w ciepłym miejscu nie mam takich problemów, gorzej gdy na dworzu jest mniej niż 10°C.
Pietr Opublikowano 6 Lutego 2018 Opublikowano 6 Lutego 2018 2 strona z problemami.https://miuipolska.pl/forum/topic/21380-mi5-wyłącza-się-na-zimnie-i-nie-daje-się-włączyć/ 1
SlenderJr Opublikowano 6 Lutego 2018 Opublikowano 6 Lutego 2018 Mam ten sam problem, zastanawiam się czy to nie przez to że mam pękniety wyświetlacz, jeśli nadal tak będzie to chyba czeka mnie zmiana telefonu.Sent from my MI 5 using Tapatalk
Nezumi Opublikowano 6 Lutego 2018 Opublikowano 6 Lutego 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi