AzazelSedit Opublikowano 3 Lutego 2018 Opublikowano 3 Lutego 2018 witam oglądałem filmików i czytałem poradniki jak odblokować mi6 i wgrać polska edycje ale nic nie pomaga ciągle mam problem z odblokowaniem pisze mi Przygotowanie do odblokowania telefonu i tak juz od paru dni możne ktoś coś pomorze? z góry dzieki za pomoc
Acid Opublikowano 3 Lutego 2018 Opublikowano 3 Lutego 2018 "Pomorze" to może niekoniecznie bo akurat ja jestem z Dolnego Śląska ale pomóc mogę. Spróbuj wgrać wersję dev Global. I na tym dodać konto w opcjach programisty. Wysłane z MI 6 2
AzazelSedit Opublikowano 3 Lutego 2018 Autor Opublikowano 3 Lutego 2018 1 godzinę temu, Acid napisał: chdzi mi o oficjalna wersje xiomi polska ktoś coś by pomógł jak to zrobić poprawnie chodzi mi o to w telefonie w zakładce stan odblokowania MI nie mogę nic zrobić wyskakuję /informacja .przygotowanie urządzenia do odblokowania. co z tym zrobić
Nezumi Opublikowano 3 Lutego 2018 Opublikowano 3 Lutego 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Dostałeś wyżej odpowiedź co z tym zrobić, więcej i bardziej szczegółowe informacje najdziesz w dziale Tutoriale i temacie dotyczącym odblokowania BL.
Rekomendowane odpowiedzi