Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pyt do posiadaczy xiaomi redmi note 4 ile trwa waszych fonach dlugosc calkowitego ladowania baterii? umnie z ladowarka z pudelka trwa ladowanie okolo 6,7 h

Opublikowano

A też w nim miałeś baterię o pojemności 4100mAh? Jeśli tak to widocznie miał funkcję szybkiego ładowania. 

Opublikowano

A w RN4 masz dodatkowe 1100mAh więcej także ciesz się z większej baterii :) swoją drogą jak często ładujecie swoje telefony? Ja zazwyczaj wyciągam z niego 65h na włączonym LTE. Niecałe 3 dni mi trzyma telefon.

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

@Damii24

Masz uszkodzony telefon i prawdopodobnie jest to płyta główna choć może być to Płytka SUB, taśma główna (łączy płytę główną z płytką SUB). Miałem dość sporo telefonów na serwisie które działały teoretycznie dobrze ale ładowały się 0.5A czyli dużo za mało i trzeba było wymienić któryś z wcześniej opisanych podzespołów. 

Opublikowano
Dnia 6.02.2018 o 00:24, wesker465 napisał:

:shock::shock:  jaką ładowarką ???

Oryginalna Xiaomi i oryginalny kabelek :) Czyli to co dostałem w zestawie :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mój był 3 razy :P Za pierwszym razem został zmieniony moduł usb (Oczywiście płatnie, gwarancja odrzucona)  i to  pomogło. Po zaledwie TYGODNIU telefon całkowicie przestał reagować na ładowarke i znów poszedł do serwisu. Po powrocie podziałał przez miesiąc i znów się &&&&&. Obecnie czas ładowania 5-6 godzin, wcześniej około 2h. Polonizowałbym z tym, czy nie pracują tam ziomki z osiedla :P  Mam wrażenie, że robią to byleby podziałało aż się gwarancja skończy.