Sierakk Opublikowano 30 Stycznia 2018 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Witam wszystkich! Mam pewien problem z Bluetooth w Xiaomi mi6 po aktualizacji na wersję 8.1.25. Po zainstalowaniu update'u przestał działać mi bluetooth. Po włączeniu telefonu, jak i tej funkcji wyskakuje błąd : aplikacja udostępnianie przez bluetooth przestała działać. Jak to naprawić, czy może czekać na następną aktualizację, w której to naprawią?
grzegorz.lki Opublikowano 30 Stycznia 2018 Opublikowano 30 Stycznia 2018 @Sierakk mnie pomogło na tą przypadłość tylko w twrp WIPE DATA i Cache/Art Dalvik. Ale po tym musiałem na nowo instalować wszystkie aplikacje i je konfigurować====Send from Sagit by Tapatalk.
Sierakk Opublikowano 30 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2018 34 minuty temu, grzegorz.lki napisał: @Sierakk mnie pomogło na tą przypadłość tylko w twrp WIPE DATA i Cache/Art Dalvik. Ale po tym musiałem na nowo instalować wszystkie aplikacje i je konfigurować ==== Send from Sagit by Tapatalk. A nie mogłeś zrobić kopii zapasowej?
grzegorz.lki Opublikowano 30 Stycznia 2018 Opublikowano 30 Stycznia 2018 A nie mogłeś zrobić kopii zapasowej? Kopię zrobiłem ale pod Android 7, bo przechodziłem z wersji 7.12.7.Nie chciałem ryzykować z jakimiś błędami po przywróceniu na andku 8====Send from Sagit by Tapatalk.
Sierakk Opublikowano 30 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2018 (edytowane) 12 minut temu, grzegorz.lki napisał: Kopię zrobiłem ale pod Android 7, bo przechodziłem z wersji 7.12.7. Nie chciałem ryzykować z jakimiś błędami po przywróceniu na andku 8 ==== Send from Sagit by Tapatalk. Ok, rozumiem. Ja zrobiłem. I tak będę na tej samej wersji, więc wszystko siądzie raczej. Edytowane 30 Stycznia 2018 przez Sierakk
Rekomendowane odpowiedzi