myszka557 Posted January 26, 2018 Posted January 26, 2018 Potrzebuje pomocy mianowicie moje auto to skoda roomster 2009 miałem standardowe radio dance zmieniłem na chińczyka dedykowanego do grupy wv skoda itp. Radio to Junsun 7 cali dvd na windows CE 6.0 . Jestem w sumie zadowolony ale ma ono super opcje phonelink (easyconnecting) polega to na podłączeniu za pomocą kabla USB telefonu ( xiaomi mi note 2 Android 7) do radia na win ce 6.0 możemy wtedy sterować telefonem za pomocą panelu dotykowego w radiu mapa, SMS, filmy, muzyka itp wszystko działa co ma telefon. Może bym nie wiedział co to dokładnie jest ale za pierwszym razem i tylko za pierwszym razem udało mi się połączyć. Próbowałem już wszystkiego 3 telefonów kabli z 5 sztuk formatowaniem telefon wgrałem nowy soft i nic. Po podłączeniu wyskakuje mi błąd że USB nie czyta pamięci telefonu a na telefonie podłączenie jest tylko ładowanie ręczna zmiana na MTP powoduje że wraca z powrotem na ładowanie przez USB na kompie MTP działa. Oczywiście tryb debugowanie jest włączony i przerobiłem już wszystkie możliwe kombinacje brak mi pomysłu co dalej. Może ktoś kiedyś miał podobny problem albo dysponuje wiedzą w tym temacie i mi pomoże.
Recommended Posts