Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mam wersje miui 9.0.3.0 (NFCMIEI) Global 9.0 stabilna i od czasu tej aktualizacji nie moge dodac nowych ekranow po lewej stronie od ekranu glownego. Aplikacje sa zapisywane na ekranach po prawej stronie i tak samo widgety ale jak chce dodac nowa aplikacje albo widget po prawej to pokazuje mi - brak wystarczajacej ilosci miejsca. Ktos sie z tym spotkal?

Opublikowano
2 minuty temu, Jagoda D napisał:

To mega dziwne jest. A ten systemowy menadżer pulpitu to o co chodzi. Nie mogę go otworzyć. 

Masz go otwartego. To jest to co widzisz, czyli pulpit. Ustawienia pulpitu masz w ustawieniach. Nie masz zainstalowanego innego, dlatego w domyśnych nie masz wyboru. Od kiedy wprowadzili asystenta, nie można go wyłączyć (na romach global) ani dodawać pulpitów po lewej.

Opublikowano

Dziękuję za wyczerpującą informację. Dopiero odkrywam ten telefon. A są znane jakieś problemy z synchronizacją poczty? Nie ściąga mi maili od razu tylko po kilku godzinach.

Opublikowano
6 minut temu, Jagoda D napisał:

Dziękuję za wyczerpującą informację. Dopiero odkrywam ten telefon. A są znane jakieś problemy z synchronizacją poczty? Nie ściąga mi maili od razu tylko po kilku godzinach.

Czasami bywają, ale to trzeba sobie poustawiać, a nie jest to takie oczywiste. Zależy od kilku rzeczy, ustawień oszczędzania baterii, dodania do autostartu, dodaniu kłódki (żeby nie zamykało programu pocztowego) itd. Zainstaluj sobie Samouczek Miui ze sklepu, tam jest trochę istotnych informacji przydatnych nowym użytkownikom.

Opublikowano

Ja wlasnie dzisiaj ustawilam mymail po tym jak od kilku dni gmail sie wogole nie synchronizuje.

Jednak mymail tez nie synchronizuje maili z gmaila a ustawilam wszedzie synchronizacje, dodalam do autostartu aplikacje, zmienilam na synchronizace pushup i nic nadal.

Od dwoch godzin walcze z synchronizacja poczty i ani jeden mail sie nie wczytał nowy.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...