Radek123 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Witam, nie znalazłem tematu odnośnie tego urządzenia, a posiadam ten oczyszczacz i mam 2 pytania, na które nie mogę znaleźć nigdzie odpowiedzi: - czy to normalne, że w trybie auto i domyślnym trybie użytkownika oczyszczacz sam się wyłącza, jeśli "wg. niego" jest odpowiednie powietrze? Np. pokazuje mi poziom pm2.5 40, ale chciałbym, żeby oczyszczał do niższego poziomu. Po włączeniu i kilkusekundowej pracy oczyszczacz sam się jednak wyłącza. - jak zmienić tryb użytkownika w mi home, tak żeby np. włączał się po przekroczeniu 40 i oczyszczał do poziomu 25? Podobno można ustawić sceny, ale jak dobrze widzę to są one dostępne tylko po chińsku, jest jakiś poradnik po pl/ang jak to zrobić, jakiś link?:) Ewentualnie prosiłbym o linki do jakiegoś angielskiego forum, gdzie warto zadać te pytania. Z góry dziękuje za pomoc! Pozdrawiam, Radek
abc00 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Coś jest nie tak jak Ci się sam wyłącza od tak, na "auto" wersja bez pro śmiga normalnie i sam sobie reguluje obroty. Sceny: https://miuipolska.pl/forum/topic/31930-mi-air-purifier-2-1700-wyłączanie/?do=findComment&comment=421938
Rekomendowane odpowiedzi